مشکل در دریافت توکن نات کوین

به نظر من چون همه منتظرن توی هاوینگ اتفاق مثبتی بیفته و همه افزایشی بشن، چون خبرش سوخته و پیش خور شده اتفاقی نمیفته ، مگه تا چند ماه بعدا از هاوینگ کم کم مثبت بشن

نظر شما چیه ؟؟

درسته ک خیلی از درصد رشد بیت ب خاطر هاوینگه. ولی هاوینگ خبر نیست!!!وقتی مزرعه های بزرگ استخراج پاداششون نصف شه و نفروشن ک البته همینجوری هم میشه چون واسشون نمیصرفه. واینکه اون کوچیکتر ها هم با این پاداش دیگ واسشون نمیصرفه ک استخراج کنن و شروع میکنن ب جمع آوری ک البته بیشتر فروش از سمت اونا میشه و ی اصلاحی رو بعد هاوینگ احتمالا خواهیم داشت ب خاطر همین فروش هاشون.از طرفی انتخابات آمریکا پیش روعه ک ب خاطر همین خیلی بعیده نرخ بهره رو بالا ببرن. احتمال بالا ثابت میمونه ک اگ هم کم کنن نرخ بهره رو (ک احتمالش زیاده) رشد خوبی میکنه بازار.اتتخابات هم ک اگ ب نفع ترامپ رغم بخوره و برنده بشه (چون طرفدار بیت هستش) میشه نور الا نور برای بازار های ریسکی و سهام. همه چی مثبت و ب نفع بازار هستش مگر اینکه اتفاق خاصی مثل جنگ یا چیزی مثل ورشکستگی صرافی های بزرگ و… بخواد روند رو تعقیر بده. این دو سال، یعنی 2024 و2025سالهای رشد های نجومی بازار هاست. با اصلاح های کوچیک یا بالا پایین های اعصاب خورد کن، نفروشید. البته اگ هولدر هستید و دیدتون بلند مدت باشه!امیدوارم همگی ب سود های خوب برسیم

هیچکس نمیفروشه چون عوام منتظر بالا رفتن بیت بعد هاوینگ همین خودبخود باعث رشد قیمت میشه و در ضمن بعلت نصف شدن پاداش اگر چند ماه قیمت تکون نخره سود ماینرها هم خیلی کم یا شاید هم منفی بشه که این مسئله هم باعث روند صعودی میشه
خیالتون راحت بعد اردیبهشت باید قیمت ها شده بصورت پامپ و بعد رنج و یا روند ملایم صعودی با شیب ملایم تا تیر ۳۰ الی ۵۰ درصد بالای ۷۰هزار بشه اون احمقی که میگه بیت میشه ۵۰ هزار و بعد ۴۵هزار و بعد … . داره تخیلات و آرزوهای آشفته خودش رو به زبون میاره

اینکه تا ۸ ماه بعد هاوینگ چی میشه هیچی مشخص نیست! فقط این قیمتا اکتبر به بعد افسانه میشن

دقیقا هم نظر هستم
و اضافه کنم که آلت کوینها هم ریسک و سود بیشتری دارن

نظر ما اینه که تو اصلا تخلیل نکن🤣

کم شر بگو
هزینه ی ماینر ها همه جا بالا نیست

خیلی کشور ها با بیت ۱۰ هزاری هم سود میکنن چون هزینه ی استخراجشون زیر ۱۰۰۰ دلاره

هاوینگ کیه مگه؟