دوستان بعضی وقتها چیزهایی بدون هزینه به دست میاد اما وقت میبره داشتنش مثل همین ناتکوین اما فکر نکنید که این چیز بیخودی هست و باید همشو فروخت و فرار کرد حتما حتما یک سوم موجودیتونو حداقل نگهدارید و بذارید واسه آینده…این ارز سر و صدای عجیبی داره در سالهای آینده و مطمئن باشید بخش زیادی ازش سوزونده میشه و اگر حتی به ۴۰ میلیارد عددم برسه راحت میتونه ۴ دلارو بزنه خیلی خیلی راحت تر از بقیه بازار بالا خواهد رفت چون هنوز که هنوزه هیچ پروژه ای ۳۵ میلیون هولدر نداره و نخواهد داشت این سرمایه اصلی ناتکوینه…بله جامعه ۳۵ میلیونی که شما اصلا بگو نصف این عددم پوچ باشه بازم به جز بیتکوین و اتریوم فکر نکنم ارزی باشه که انقدر هولدر و آدم پیگیر داشته باشه…من خودم یک سوم توی صعود اول میفروشم و واسه بقیش توی ثبات بازار تصمیم میگیرم و فکر کنم ۳ سال نگهش دارم…موفق باشید
عزیز من همچین میگی ۳۵میلیون هولدر انگار پول دادن خریدن!!این ۳۵میلیون نفر همشون مفت خور هستند که مجانی بهشون رسیده و تو اولین فرصت میفروشن بره!!!
اولا بنظرم قیمت ۴ دلار خیلی بعید بنظر میرسه مگر اینکه توکن سوزی عظیمی بشه در طول سال ها…
دوما اینکه من 36 هزار نات دارم، چقدر صبر لازمه تا این مقدار بشه بالای ۳ هزار دلار بنظرت؟
دلم بحالت میسوزه از حسادتی که داری