خسته شدن از بازار

به محض اینکه به 44 برسه میفروشم. خستم کزدم دیگه… همه ارزا رشد داشتن فقط این خاک بر سر مونده چند تا نوسان با 200 میلیونی که تو این ارز گذاشتم از ارزای دیگه میگرفتم الان سود توپی کرده بودم

داداش مثل اینکه اون موقع از شش تومن رسید هفتاد تومن خواب بودی

واقعا برای افکاری مثل شما متاسفام، توی فانتزی های فکریتون چی میگذره آخه

بفروش اینجاها هم پیدات نشه دیگ برو دنبال ی ارز دیگ

تقسیم سرمایه کن مرد چرا کل پولتو میزاری تو یه ارز ک حالا ناله کنی!؟

ویژگی افراد ثروتمند اینه به دارایی هاشون اضافه میکنن نه اینکه دارایی ها رو تا یه سود کردن ذوق زده بشن بفروشن یا یه ضرر بدن نا امید بشن بازم بفروشن تو این بازار فقط باید اضافه کرد و صبر کرد برای هدفای بزرگ اینده ..شما فکر کردین افراد میلیونر یا میلیاردر چجوری اینقدر سرمایه دارن اگه میخواستن با هر سود و ضرری سرمایشونو هدر بدن که هیچ وقت اندوخته هاشون بچه نمیکرد !

من موندم انتظار دارین هر روزی که شما میخرین فرداش دو برابر بشه .انتظارات واقعا بالاست

دوست عزیز چه خبره مگه خب چیکار کنه بیچاره تقریبا از 20تومن حرکتشو زده رفته تا 73تومن حالا هم باید استراحت بکنه تا به قیمتای بالا برسه ولی بنداز بمونه تا سه ماه بهت قول میدم حداقل تا 350رو تاچ کنه

تو ارزای دیگم میذاشتی همین بود چون یک بی علم اومدی که رفتی تو اوج خریدی ۲ صبر نداری تایم شروع پامپ میخوای بفروشی

حجم زیادی وینک خرید داش واسه همینه بازار وینک رو ساقط کردی

نگران نباش دوست عزیز وعجله نکن بهت قول میدم بالای دویست تومن میشه تا ۱۰ روز.موفق باشید

تو ۲ میلیونم نذاشتی ، الکی شلوغش نکن

بفروش اینجا جای ادمای صبور هست برو ی ارز دیگه بگیر بعد چند وقت بازم اونجا همین حرفو بزن

همون بهتر بفروشی

خدایی تو میدونی ۲۰۰میلیون چند تا صفر داره؟:rofl:

نکشیمون نوسان گیر؟!!!:rofl::rofl::rofl:
ادمینم که مشکل داره با من هیچی تأیید نمیکنه :frowning:

شاید منظورش دویست میلیون ریاله :grinning_face::thinking:

فقط خودش دیس لایک داده

اگه به۴۴ برسه ، بدونید که ۷۰ رو زده