تجربه سه ساله

سلام دوستان میخوام تجربه سه سالمو براتون بگم ببینید من اسمم مهدی هست قبلا گفتم الانم میگم آلت کوین ها کلاه برداری هستن بجز بیت و اتریوم بقیه تهش هیچی نداره جزضرر امروز بیت64000هست فایل 5.90هیچ امیدی بهش نیست بیت رسیدبه سقف تاریخیش این ارزبی ارزش تواوج ضرره اگه قراربود بیادبالا مثل سولانا پله ای رشد میکرد پس خودتونو گول نزنید رسید به 9تا10فقط بفروشید و فرارکنیدبخوره تارگت فضایی نداشته باشید باسقوط بیت به30هزاردلار درآینده فایل نیم دلاری روخواهیم دید الان میگم بجز بیت هیچی نخرید سرمایه خودتون وخانواده هاتونوبه آتیش نکشید

درود برشما اگر سه سال پیش به جای آلت کوین ها بیت خریده بودم الان پولم ۳ برابر بود اما الان با وجود رشد ۱۳۰ درصدی دلار باز من یک سوم پولم تو ضرر هست
به هیچ عنوان هم انتظار ندارم برسه قیمت خرید خودم چون این ارز ها دیگه به تازگت هایی که داشتن نمیرسن سرمایه سمت ارز های جدید میره

منم اسمم به تو چه هست . سرت به کار خودت باشه بچه جون . سرمایه فامیلت رو حفظ کن عمو جون ، دیگه چیا رو بلدی حفظ کنی ؟

سه سال پیش که این فایل۲۰۰دلار بوده الان کف کف کفه هرکی بخره صررنداره

داداش همین یکی دوما فلوکی ۳تمنی شد ۱۸دوج سه هزاری شد ۱۳ پول دادم فلوکی شده شیش برابر بیت کجا انقد سود داده