انتقاد از تحلیل

سلام دوستان میخواستم سوالی بپرسم
کسی مجبور کرده شخص هانتر رو که اینجا تحلیل بذاره؟؟؟

که اینقدر عصبی و طلبکارانه با مردم صحبت میکنه و مردمی که از تحلیلش استفاده نکردن و انتقاد کردن رو تشبیه به حیوان میکنه (مار ) و مدام میگه دارم به ضرر هاتون میخندم !

لقمه اماده گذاشتم تو دهنتون و پولش رو ندادید چیه!!! ک من رو ریپلای کردی و نوشتی جناب هانتر …

کمی ادب و احترام هم خوبه …

بنده خدا بقیه دوستانی که اینجا تحلیل میذارن یک بار بی احترامی ندیدم ازشون که بقیه بی احترامی کنن حتی کسی ک انتفاد کرده ازشون با کمال ادب جوابشون دادن نه اینکه بیان به همه توهین کنن…

من دیگه جواب شما رو نمیدم بشین بقیه خنده هات رو کن رو ضرر مردم . خوش باشی :hand_with_fingers_splayed:

اره این که تو عرضه نداری و کلی ضرر کردی تقسیر اون نیس برو ببین چقدر ازش درخواست کردن روند رو تشخیص بده بعد بیا حرف یامفت بزن یکی که کارش درست باشه طرفدار هم داره خودمم کلی سود کردم از حرف هاش تو مشکل از خودته اومدی پاچه میگیری از مردم برو پی بازیت بچه جون

چرا مثل خاله زنک ها همش میای شکایت میکنی از بقیه؟ بچه سالی یا چی؟ انقدر دیسلایک هم میزنن بهت بازم ساکت نمیشی؟تو خودت عامل تفرقه و هرج و مرج شدی اینجا سکوت کنی چند تا کار بلد بیان پیام بزارن برا همه بهتره اونم جوابت رو داد شاکی شدی چرا تهمت زدی بهش حالا جوابت رو داده؟؟؟