آینده فلوکی

من که ایمان دارم فلوکی تا اخر ماه می راه دوج را تکرار خواهد کرد در سال ۲۰۲۱ دوج همین روند کنونی فلوکی را داشته و از ژانویه رشد را شروع بعد ریزش های متوالی و پیاده کردن افراد عجول ادمهای صبور بازار را میلیارد کرده و در ماه می با انداختن دوصفر نسبت به دوسه ماه گذشته اش هولدراش را میلیاردر کرده. خیلی ها ازین سود دوج جا موندن و حسرت به دل موندن . من که ایمان دارم اینده فلوکی عالیه .الان پول من از یک میلیارد و هفتصد شده هشتصد و نصف شده اما اصلا مهم نیست چون قراره بشه بالای ۳۰ میلیارد سود. انشالله شک ندارم ان الله یرزق من تشا بغیر حساب

بابت افکار مثبت و روشنت دمت گرم
ان شالله همینی ک میگی بشه

احست الک حبیبی اشطرت الله یرزق الجمیع

بنظرت تعداد سکه هاشون برای این رشدی که انتظار داری مهم نیست . فلوکی خیلی خیلی بیشتره ها

موافقم باهات دقیقا همینه فقط صبر مهمه

اگر خوب یادت باشه خیلی ها در اوج قیمت ، دوج خریدن به امید یک دلار شدن ولی بعد چند سال هم پولشون راکد بوده و هم تازه با این رشد و پامپهای اخیر دوج هنوز هم نتوستن نصف پول قبلیشون رو بدست بیارن
در صورتی که اونهایی که تعصب الکی نداشتن الان پولشون حداقل چندین برابر شده
استفاده از تجربه های قبلی میتونه خیلی بهتون کمک کنه
از روانشناسی بازار کمک بگیرید

بابا ای ول دمت گرم . گر صبر کنی زه قوره حلوا سازی .:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

تا اوج قیمت را کجا در نظر بگیری
در ژانویه ۲۰۲۱ وقتی دوج از 0.002 به 0.008 خیلی ها فکر کردند اوج هست و تمام اما قطعا یه عده اندک باز هم صبر کردند و در چهار ماه بعدیعنی ماه می 2021 دوج در اوج قیمتی0.8 رسید
هر دوش را میتوان گفت اوج.