دوج کوین: فرصت یا خطر؟

سال گذشته رو ۷سنت بود گفتم هولدرا با خیال راحت جای مناسب خرید کنید بیت هم روی ۲۰ هزار بود /چیزی ک از نمودار پیداست یمدت بین ۱۲تا ۲۲ سنت ترید رنج داریم و بنظر من جمع اوری هولدرها تو این ناحیه بعد از اون استارت برای پس گیری سقف تاریخی ۷۰ سنت و رسیدن به یک دلار ۱/۹دلار هم پایان ایستگاه میتون باش این نظر شخصی ممکن کاملا اشتباه باش صرفا جهت تبادل نظر پس ملاک خرید و فروش نباش و ب تحلیل خودتون پایبند باشید ۱۴۰۳/۰۱/۲۷.قیمت فعلی دوج کوین ۱۵ سنت

باز هم یکی دیگه از متوهمین دوج 2 دلاری . شماها کی میخواین از توهم زدن دست بردارین خدا میدونه . سقف تاریخی 70 سنت نه کلاهبرداری تاریخی 70 سنت که بخاطر همون پامپ فیک هنوزم که هنوز شکایت ها علیه ایلان ماسک تمومی نداره که به چه حقی این پامپ فیکو زده و میلیونها نفرو بدبخت کرده تو منتظر دوج 2 دلاری هستی؟؟ بیلاخ . هزار بار هم که من توضیح بدم بازم توی مخ شماها نمیره این هم برای بار هزارم . آقا جان اگر همه ارزهای دیجیتال نبود بشن اتریوم نابود بشه میشه؟؟ بیت کوین از بین بره میشه؟؟ و همه سرمایه بازار بیاد توی این دوج آشغال بازم دوج 2 دلار نمیشه . در نتیجه چرت و پرت نگین و ملتو بدبخت نکنین . این ارز یه مهره کاملا سوخته هست و از همون اول هم به گفته خود سازنده ش به قصد شوخی و خنده ساخته شده یه آشغال بیشتر نیست .
و اما یکی گفته بود که توکن های دوج فلانه آخه نادان دوج توکنی نداره تعداد کوین هاش نامحدوده و هر روز هم داره سکه اضافه میکنه . پس کی میخواین این ها رو درک کنین؟؟ ایلان ماسک به هیچ عنوان حامی دوج نیست و شکایت ها ازش تمومی نداره . و خودش بارها گفته که هیچ علاقه ای به ارز دیجیتال دیگه نداره و همه برنامه هاش روی ماهوارشه . حالا یک عده ابله همش دنبال توئیت ایلان ماسکن . اونهایی که تازه واردین وارد قمارخانه ارز دیجیتال نشین که هر دقیقه ممکنه پولتون پودر بشه . پولتونو بدین طلا بخرین ملک بخرین اصلا پشکل بخرین ولی توی دستتون باشه و لمسش کنین ولی دوج آشغال و امثالهم نخرین که از لحظه خرید استرس فشار عصبی و از دست رفتن سلامتی و سرمایه نتایج این قمارخونه هست .

آخ آخ رامین ۷ سنتی عصبی شد.اذیتش نکنید

اینجوری که در مورد دوج حرف میزنی به نظر میریه بدجور بهت نشسته!!!
فقط فاز منفی میدی ول کن برو دیگه مردک:oncoming_fist::oncoming_fist::oncoming_fist::oncoming_fist:
ادمین جون مادرت حضرت عباسی این کامنتو ثبت کن:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

رامین خان باز اومد
چرا باعث ضرر دیگران میشی
یکم بخودت بیا واقعا وجدانت قبول میکنه یکی بخاطر حرفات بفروشه بعد بره بالا