سود در بازار

سلام آقای داود حسینی
میتونم از شما خواهش کنم تحلیل و نظر خودتون رو در مورد ارز ape (ایپ کوین ) بدهید.

باسلام اوقات خوبی داشته باشید. عزیزم توجه کن بطورخلاصه میگم برعکس اسمش که آلت کوینه ولی یک توکن است کمی ضعف فاندامنتال داره‌ ولی ارز خوب ودارای حمایته ساده میگم متوجه بشی حجم باید بالا بره به نمودارنگاه کن قبل ازکندل های قرمز انباشت داریم نشون دهنده افزایش در هفتگی میباشداصلاح قیمت وجود داره جام ودسته شکل گرفته بازار گاوی داره ولی بایدصبرکنی شرایط بازاراحساسی وضعف داره تاببینیم بیت کوین به کجا میرسه ولی اون چیزی که من احتمال میدم دربازه زمانی۴۵ روزه نهایت ۹۰ روزه نتیجه خوبی برسه اگر قیمت ریزش کرد زیر یک دلار نگران نباش برمیگرده تارگت اول تقریبا۱/۶۳و ۱/۷۰ و۱/۸۵ تاپایان ۲۰۲۴ بالای ۲ دلار البته به شرایط بازار پرسود وپیروز وموفق باشید(یاعلی)

باسلام عزیزدلم گفتم انباشت خوبی داره امیدوارم به موقع سود لحظه ای راگرفته باشی چون این ارز تعادل ونوسان قیمت داره بایدخیلی سریع عمل کنی چون این میم کویین ها یک دفعه میره بالا سود آنچنانی میده درضمن ازکل دارایی این ارزبیشترش دست تریدرهای معروف وبا تجربه هست وتوی صرافی های معتبری لیست شده اگه بازار رشد کنه این ارز سریع بالا میره شاید تاسقف ۳ دلار بالاتر هم رفت فقط دعاکن ضعف کوچیک فاندامنتال بهتر بشه وخواهد شد پیروز وموفق باشید(یاعلی)