نگرانی از افت قیمت: فایل کوین

دوستان اگه پولاتونو لازم داريد يا ميترسيد سودتون بره نقد كنيد پايين تر مجدد خريد مي كنيد ديگه،اگه لازم نداريد بزاريد باشه مياد بالا ديگه اين همه استرس نداره ك،اخه فايل ك قيمت بالايي نرفته كه استرس داريد والا قيمت الان فايل با زماني كه بيت رو ٤٠ بود فرقي نداره،باز ي سري ارزا رو بگيد رشد كردن حالا اومدن پايين ي چيزي ولي اين واسه فايل كه صدق نمي كنه،فايل تو توييتر داره فعاليتش بيشتر ميشه،همين مقاومتي كه داره مي كنه كه زياد پايين تر نره جاي اميدواري داره

سلام دوست عزیز من برعکس شما میگم الان یه پله خرید کنید
البت هرکسی با فکر و تحلیل و بررسی خودش خرید و فروش کنه
منکه یه درصدی فایل خرید زدم انشاءالله یه درصد دیگه میزنم و هفته دیگه به امید خدا سود میگیرم

حرفت طلا ابجی کلی امیدواری دادی

بله درسته براي دوستاني گفتم كه ميترسن،چون ب احتمال زياد بيت بره پايين تر فايل هم ميره تو كانال ٥،٤ دلار بالطبع اونجا با سودي كه كردن مي تونن خيلي بيشتر خريد كنند،من نميگم فروش كامل ولي ميگم سيو سود عاقلانه است

من خودم خيلي سودام پريد از بس ب حرف اقاي ميثم و محمد رضا بودم،سيو سود كنيد كه حداقل بعدا حرص نخوريد،من ك خودم اين كارو انجام دادم ديگه ي كم بالاتر،دوستان صلاح خود رو بهتر ميدونن

سلام
میخواستم نظرتونو در مورد توکنومی فایل کوین بدونم؟
اینکه پروژه به شدت قویه هیچ شکی نیست
اگه تو کوین مارکت کپ نگاه کنید هر روز یه مقدار توکن آزاد می‌کنه و max supply هم چیزی نزده
بنظر شما چقدر می‌تونه تو بلند مدت رو قیمت تاثیر گذار باشه ؟