ما ایرانیا بفکر قیمت هستیم ، هرکجا که زیر ۱ دلاره مثل موشک میریم ولی این اشتباه ماست ، این ارز هم تا بیاد بشه فقط ۲۰۰ حداقل چند ماه طول میکشه ، ریپل از ۱۵ تومن اومد ۵۰ ، یا ترون یا دوج یا… اگه روی اونا این سرمایه رو میزاشتیم الان کلی سود کرده بودیم ، من خودم از این ارز وینک ۱۱ میلیون خریدم ولی اشتباه کردم کاش بجای این ریپل میخریدم
دوست عزیز الآن که داری رشد ریپل و دوج رو میبینی این حرفو میزنی!
همونم من ۳ماه داشتم،همش ضرر بود.فروختم،بعد از یه هفته منفجر شد!
پس روی اینم صبر کن جواب میگیری…
اینجا فقط صبر جواب میده.
ادمین چرا تأیید نمیکنی نمیدونم
کاش شما ایرانیا یه کمی هم تاریخ میخوندین با ریاضی …
کاش تاریخ ریپل رو میخوندی چندین ماهه که داشته تو همون بین ۱۰ تا ۱۵ در جا میزده ..و کاش ریاضی بلد بودین که الان ریپل نهایتا ۴ برابر شده …ولی دقیقا یک ماه ونیم پیش من خودم توی ۵ تومن وینک و تبلیغ کردم و پامپ شد تا قیمت تقریبا ۷۵ تومن یعنی ۱۵ برابر ..خوب باید هم اصلاح کنه چند وقتی درست مثل کاری که کاردانو . دوج . و بقیه ارزها بعد از پامپ براشون اتفاق افتاده
اینام خوبن اوناهم خوبن!!
ریپل و استلار از ۶ هزار تومن خریدم
یکی دوتا ارز خوب گیربیار بخر حداقل ۶ ماه تا یک سال نگاهش نکن…
پرسود باشید…
خوب اگه روی 5-6تومن خریده بودی که روی اون ارزها تفم نمینداختی داداچ
چه ربطی داره دوست عزیز؟؟ یادت رفت دوج و ریپل سه ماه تموم فقط درجا میزدن و تو ضرر بودن؟؟ وینک هم الان خوب رشدی داشته خیلیا سود خیلی خوبی ازش گرفتن تو مدت کوتاه… انشاءالله ماهم سود خوبی ازش بگیریم تو همین نزدیکیا
چ ارع باید صبر داشت
داداش میشه تو اینم بفروشی دمت گرم🤗
اگه یک ماه پیش رو ۵ تومن خریده بودی سرمایه ات الان ۸ برابر شده بود بازم در مورد وینک ایجوری میگفتی
همه ارزایی که گفتی چند ماه رو یه قیمت درجا زدن که حالا رشدشون رو دیدی قرارم نیست یه کله همینجور برن بالا
اومدی سیگنال بدی ملتو تو سقف بخرن بدبخت بشن برو خودتو سیا کن خب زمانی که روی ۴ تومن بود کور بودی یکماه پیش حتما لطفا نظر ندید خیلیاتون ثواب داره