ارزهای پیشنهادی وینک

رفقا شصت میلیون همین الان رو ۳۸ وینک خریدم نمیدونم کار اشتباهی کردم یا نه به مولا پول لازمم چک دارم ریسک کردم عجیب به نظرتون پایین میاد یا بالا میره بیست روز وقت دارم پاس کنم چک و :expressionless_face:

20 روزه جواب نمیده طولانی مدت باید بزاری..

شک نکن پولت دوبله میشه انشاالله

کار پسندیده ای کردی فقط بگو دیر و زود شد برگشتش نزنن بهشون بگو اگه دیر شد ۱۰ درصدم واسه یه ماه میذاری روش😆

انشالله سود چند برابری ببری بتونی تمام بدهیتو بدی

ریپل هم میگرفتی بد نبود … تارگت تا ۳.۵ $ داره تا همون موقع ها

دوست عزیز این چه کاریه شما کردی واقعا؟
حالا کاریه که شده صبر کن امیداورم که تو این ۲۰ روز اتفاقای خوبی بیفته و‌بتونید سود خوبی کنید ولی لطفا سرمایه مازاد بیارید که اینجوری استرس نگیرید.

خدا بزرگه
ايشالله ك سود كني دستت جلو كسي دراز نشه

بهتر بود با ی تحلیلگر حرفه‌ای مشاوره میکردی ، انشالا همه ما باهم سود کنیم

ایشالا ک بالا بره مشکل شمام حل شه ضرر مام برگرده

کار خوبی نکردی اگه بیشتر پایین بیاد چی؟
ولی من واست دعا میکنم انشالله به حق این ماه مبارک مشکلت حل بشه در کمتر از 20 روز
انشالله این ارز هم دیگه یه 10 روزی هست استراحت داره کم کم باید بلند شه

یا میری شمرون یا میری زندون :expressionless_face:

مطمعن باش که میره بالا دوستم ولی نمیشه گفت چند روز ولی سه ماهه حداقل یه پونصد درصدی خوابیده توش چون این ارز خواهان زیاد داره من که سود خوبی از دوج گرفتم چند روز بعد که خالی کردم دوجو میایم رو این ارز تا پنج ماه هولدش میکنم

دقیقا توی شرایط مشابه شما این ارز رو خریدم اما توی قیمت بالا و زمان اشتباه. من خیلی دارم اذیت میشم. چون فقط چند روز دیگه وقت دارم… بهترش اینه که پولی که مدت طولانی بهش نیاز ندارید رو وارد این بازار کنید. اما ظاهرا و با توجه به تحلیلا بزودی این ارز رشد میکنه و بخت باهاتون یار بوده

من قول میدم تا ۲۰ روز دیگه پولت حداقل ۲۰میلیون روش میاد

منم‌خریدم ایشالا رو سفید کنه مارو🤧

تا 1 ماه دیگ 3 برابرشو برداشت میکنی
به شرطی که طمع نکنی

مطمئن باش که سود میده همین ۲۰ روز چکت به امید خدا پاس میشه

توکل کن به خدا …تا خدا نخواد برگی از درختی نمیفته

من ۳۹ تومن خریدم تا ۴۳ رفت تو دو ساعت نفروختم فقط برای ۱۰۰ در ۱۰۰ نگه داشتم :grin: