ایمیل های جعلی تراست والت

بچه ها من کیف پول تراس ولت را که ساختم اصلا ایمیلی وارد نکردم فقط ان داوزده کلمه را وارد کردم و وارد کیف پولم شدم حالا بعد از مدتی ایمیلی برام امده که شما با ای پی یا فیلتر شکنهای مختلفی وارد حسابتون شده اید یا رمز خود را برای ما بفرستید تا ما ان را بروز کنیم یا حساب شما تعلیق میشود. ایا این واقعیت داره یا کلاه برداریه .جان مادرت تایید کنید اینسریا ادمین جان

کلاه‌برداریه ۱۲ کلمه را برای هیچکس‌ نفرست

کلاه برداریه نفرستی براش برای اینکه خیالت راحت بشه هر چی داریو بفرست تو لجر یا تو ی کیف دیگه

صد درصد کلاهبرداریه

واسه کیف پول هیچی نمیخاد فقط با فیلتر شکن وارد نشو

به هیچ وجه جواب ندید، خودتون دارید میگید ایمیل ندادم، کلاهبرداری است

خیر اصلا این کارو نکن کلاهبرداریه

تراست کلا ایمیل نمیخواد

کلاه برداریه جدیده به هیچ عنوان کلید اختصاصی را به کسی نده دوازه کلمه یعنی کل دارایی که در والت داری کلاه برداری جدیده خیلیا را خالی کردن با همین کلک یا حق موفق باشی

کلاه برداریه نکنی همچین کاریو چن اصلا ایمیل نمیخواد

کلاهبرداری اون دوزاده کلمه رو به هیچ احدی ندی

همش چرته حواست باشه حسابتو خالی نکنن

دوست عزیز کلاهبرداریه لطفا رمز کیف تون رو به هیچ عنوان به کسی ندین

با اطمینان کامل میگم قطعا کلاهبرداریه تو قدمهای بعدی ازت کد 12 رقمی رو میخواد همین امروز یه شخصی همین جوری کل ولتش رو خالی کردن

کلاه برداریه .تراست ولت فقط ۱۲ کلمه بازیابی داره

کلاه برداریه نفرستی

یک کیف جدید درست کن داراییهاتو انتقال بده

نه خیالت راحت کلاه برداریه…تا ۱۲ کلمه رو داری و به هیچکس ندی خیالت راحت باشه…حواست باشه اون دوازده کلمه رو به هیچکس ندی حتی اگه پشتیبان واقعیش هم خواست ندی…دوستان لطفا مراقب ۱۲ کلمه کیف پولهای خودتون باشید

تراست والت فقط ۱۲ کلمه میده هرچیزی اومد نادیده بگیر از بابت کیف پول تراست والت و ۱۲ کلمه رو تو یه کاغد بنویس و بزار جای امن

کلاهبرداریه برادر اصلا نمیتونن تعلیق کنن مگه زمانی که ثبت نام کردی ایمیل وارد کردی،به هیچ عنوان واسشون نفرست برادر