پیشنهاد خرید در قیمت های پایین

سلام دوستان هرچی میتونیدبخریدمن قول میدم این ارزرشدقوی داره رتبش از134اومد129تعدادمعاملات روزانش رونگاه کنیدهفته بعددربرابرمیشه سودتواین ارزهای قیمت پایین هست اگه یک دلاربشه یعنی هزار برابر بیشتر شده این دورازدسترس نیست

عزیز من چرا الکی جو میدی این ارز با این تعداد سکه و این حجم خرید و در صد بازارش محاله به یک دلار برسه چرا وقتی چیزی بلد نیستی باعث بدبخت شدن چند نفر میشی . ولی یه چیزیم بگم این ارز با این قیمت الان ارزش خرید داره . ولی به یک دلار فکر نکنید

از رتبه ۵۰۰ دارمش کاملا منطقی و مطمعن میره جلو

به تعداد سکه ها یه نگاه بنداز به یه دلار برسه؟؟؟ به هیچ وجه.. الکی نظر ندید مگه مجبورید؟

به نظر شما توی ۲ سال آینده به ۴۰۰۰ تومن میرسه؟

پاسخ شما هم درست نیست هیچ چیزی توی این بازار محال نیست چون تا چند سال اینده این بازار از ۲۰ تلریون دلار بالاتر میره اون وقت که بیشتر ارزهای دنیا بالای ۱ دلار خواهند بود ..خواهشا با اطمینان ۱۰۰ نظر ندید چون همه اتفاقا در راه م مطلق حرف نزنید

آخه تو از کجا میدونی به یک دلار نمیرسه مگه غیب گویی تو این بازار هیچ چیز مشخص نیست

بله دقیقا موافقم

بنده خودمم ادعادارم تواین بازارچراکه ۵سال داخل این بازارفعالیت دارم وزندگیم تواین سالها وبخصوص تو۱سال اخیرازصفربه صدرسیدضررهای سنگینی کردم وسودهای زیادسردوگرم این بازارروهم زیادچشیدم وهمون ۵سال پیش اموزش این بازاررودیدم اینکه همه میگن روهوا۱دلارکاری بااوناندارم ولی طبق شناختم غزبازاروتحلیل هایی که خودم ب شخصه روی این ارزداشتم قطعا وصددرهزار ۱دلاررو خواهددیدامانه به راحتی فقط صبروزمان زیادی رومیطلبه یاعلی

نمیگیم ی دلار ،بشه هزار تومان :grinning_face_with_smiling_eyes:میلیاردریم ،نوش جون مردم خوب سرزمینم

دقیقا،هدف این ارز در تایم ۵ الی ۶ ماه کم شدن یک صفر در بهترین حالت دو صفر و رسیدن به سنت هست

شما یه چیزی شنیدی.درسته سکه درگردش میلیاردی داره ولی باچندتا توکن سوزی سکه هاش به میلیون هم میرسه

۳ سال دیگه میرسع ۱ دلار

دوج کوینم قرار نبود به یک دلار برسه ولی چند ماه دیگه ‌۲ دلارو میزنه
میگی ن بشین نگا کن