تحلیل شیبا و آینده آن

دوستان من ارز شیب دارم و الان ۷۸ دلارم حدود ۱۰۰۰ دلار شده خداروشکر
حرفم اینه نمیخام بگم پول دارم میخام بگم هر ارزی میخایین بگیرین برین ببینین اون ارز پشتوانش چیه و ایندش چطوریه این ارز توی اخبارش میگفت کع تو این تاریخ ها قراره یه قرار داد ببنده ک خیلی خوب این قرار داده ها چین؟ اونو خودتون برین بخوتین این قرار داد ها باعث میشه شرکت ها یا کانال های تلگرامی ک یهو ۳۰ ۴۰ میلیون دلار خرید میکنن رو بیاره طرف شیبا این ارز اینده بمبی داره این کامنتم میخایید لایک کنین میخایید دیسلایک من نظرمو گفتم ک یک سیگنال خرید نیست خودتون برین تحقیق کنین دو هزاریتون بیفته

چطوری باید بخرم؟

شما چیزی درمورد قراردادهاش میدونید اگر میدونید لطفا بگید

منم تقریبا۵۰۰ دلار خریدم توی دو مرحله الان شده حدودا ۶۰۰۰ دلار توی هیچ ارزی توی ده روز اینقد سود نمیکردم به نظرم میشه بهش اعتماد کرد با این صحبتایی ک شده و توضیحاتی ک تو نت راجبش نوشتن،همش صفر بود ی یک دیدیم امیدمون بیشتر شد😍فکر کنم با قیمت دلار الان باید بشه ۰/۰۰۰۰۱۹ تا بشه یه تک تومنی اونوقته ک فرضا منکه تقریبا هفت میلیارد واحد ازش دارم با ده پونزده میلیون هفت میلیارد گیرم اگ هم کلا همش از دستم بره چیزیو از دست ندادم
ادمین عزیز اگه نمیتونین پیامارو تایید کنین یا تاییدیه پیام رو بردارین یا کلا نظر دادن رو بردارین همرو دارین اذیت میکنین

بله درسته دیگه چه ارزی اینداری اطلاع داری

از کجا میشه این ارزو خرید هیجا نیستش که

لعنتی دروغ نگو :joy::joy:

سلام میشه پول بریزم برام خرید کنین

اقا خواهشاً میشه بگید از کدوم صرافی خریدید
ادمین لطفااااا تاییید کن