سلام
چطوری اتریوم رو به توکن شیبا تبدیل کنم توی تراست ولت؟؟
لطفا راهنمایی کنید
اینکار اصلا به صرفه نیست.چون کارمزد خیلی بالاست.از طریق صرافی خارجی با تتر روی شبکهtrc20 بگیر
برو قسمت Dex توی ترست ولت اتریوم رو انتخاب کن وبعد ارز shib رو بزن و گزینه تایید رو بزن تا تبدیل به shib بشه
وبرای فروش هم برعکس همین عمل کن
موفق باشید
نه اینجور گرون در میاد تو هات بیت بخر راحتو بی دردسر
سلام
گزینه dexرو بزن اتریوم رو به شیبا تبدیل کن
منم میخواستم تبدیل کنم اخرشم اومدم هات بیت اتریوما فروختم به دلار تبدیلش کردم باش شیبا خریدم
منم میخواستم تبدیل کنم اخرشم اومدم هات بیت اتریوما فروختم به دلار تبدیلش کردم باش شیبا خریدم
سلام میری قسمت دپ گزینه پن کیک سواپ بالا اتر پایین شیبا هر مقدار میخای میخری ولی بنظرم بهتر از صرافی بخری هزینه کمتری برمیداره
نکنین.کلی کارمزد کم میکنه تو همون صرافی hotbit بخرید ایرانم تحریم نیست فیلتر هم نمی خواد.
میایی قسمت DEX و اتریوم رو در قسمت بالا و شیبا رو در قسمت پایین ثبت میکنی و مقدار اتریوم و شیبا رو که میخواهی تبدیل کنی میزنی، به همین سادگی .
فقط دوستان عزیز هزینه انتقال خیلی میشه ، حدود ۶۰۰ هزار تومان اتریوم میگیره که انتقال بده ؟ من خودم ۱۰۰ ملیون واحد خریدم که حدودا شد ۲۷۰ هزار تومن ولی حدود ۶۰۰ هزار تومن هزینه انتقال شد که البته یه روزه جبران شد ، ؟ بازم خودتون میدونید دوسنان گرامی . پر سود و سلامت باشید توی این ایام که همه جا وضعیت قرمزه و کرونا همه روفلج کرده ،
میایی قسمت DEX و اتریوم رو در قسمت بالا و شیبا رو در قسمت پایین ثبت میکنی و مقدار اتریوم و شیبا رو که میخواهی تبدیل کنی میزنی، به همین سادگی .
فقط دوستان عزیز هزینه انتقال خیلی میشه ، حدود ۶۰۰ هزار تومان اتریوم میگیره که انتقال بده ؟ من خودم ۱۰۰ ملیون واحد خریدم که حدودا شد ۲۷۰ هزار تومن ولی حدود ۶۰۰ هزار تومن هزینه انتقال شد که البته یه روزه جبران شد ، ؟ بازم خودتون میدونید دوسنان گرامی . پر سود و سلامت باشید توی این ایام که همه جا وضعیت قرمزه و کرونا همه روفلج ک،
پایین صفحه ی اصلی تراست والت گزینه ی وسط dex اگر گوشیت آیفونه. اگر اندرویدی هستی فکر کنم dapp میزنی میری توی سوآپ دو کادر بالا باز میشه ،
کادر پایینی شیبا رو سرچ میکنی میاری
کادر بالایی خودش اتریوم رو برات میاره
حالا به اندازه ی بالانس اتریومت تعداد شیبا رو تنظیم کن
توجه داشته باش ببین نتورک فی رو در توضیحات چقدر بهت میده معمولا بین 36 تا 48 دلار اتریوم برای سوآپ کردن میده که باید به این میزان اتریوم رو نگه داری برای کارمزد .
حالا کادر پایین آبی رنگ سوآپ رو میزنی و یکبار رفرش میکنی شیبا تو صفحه ی اصلا قرار میگیره
به زبان ساده گفتم فقط سریع انجام بده تا دیر نشده
موفق باشی
ناظر محترم تایید کنید این مشکل خیلی از عزیزانه با تشکر
تو تراست ولت قسمت dex رو بزنید ارز اولی رو اتریوم انتخاب کنید بخش پایین شیبا رو انتخاب کنید بعد سوآپ رو بزنید حالا وارد یه قسمت میشید مقدار اتریوم که قصد دارید به شیبا تبدیل کنید رو میزنید بعد کارمزدشم همونجا قابل مشاهدست تایید رو بزنید تموم