آموزش خرید شیبا

سلام دوستان خوشگل و خوشتیپ پولدارای اینده با بررسی نمودارها و‌کندلها و نمودار اراس ای ‌همونطور ک قبلا هم‌گفته بودم این ارز حالا حالاها جای رشد داره با دو هفته رنج زدن نگرانش‌نشید ایندتون بشدت روشنه خب من اینطور استنباط‌کردم با تحلیلم‌که تارگت اول۰.۰۱۱هست و تارگت دوم۰.۰۱۳و تا تارگت ۰.۰۱۵هم میره امشب اخر‌وقت من خودم پوزیشن لانگ بستم امیدوارم همتون پولدار باشید ولی هولدر ها سود اصلی رو میبرن بشخصع ده درصد سرمایم ترید و بقیه هولد هست اگه ابزار ترید و ندارید هولد کنین سال دیگه اگه‌میلیاردر یا میلیونر نبودید بیاید من همه پولتونو با سودش میدم میخامتون

من میخوام تازه وارد ارز دیجیتال بشم و میخوام پولمو بزارم تا ۵ ماه باشه کدوم ارز پیشنهاد میدین

دمت گرم آقا جواد:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

داداش خوب بود روحیه دادی

Win.btt.hot.vet.بستگی به‌مقدار سرمایت داره داداش

روحیه نمیخاد داداش مطمئن باشید این ارز حالا حالا جای رشد داره داداش من موقعی ک گرفتم هم از هولو‌هم از دنت هم از اپولو هم از پاندی ارزونتر بود برید ببینید اونا چند برابر شدن این چند برابر؟ همشون رشد داشتنا ن ک نداشته باشن ولی مثلا هولو هشت برابر شده از ون موقع این ده برابر شده دنت هفت برابر شده این ده برابر این از همه هم ردهای خودش بیشتر رشد داشته من سر حرفم هستم بشخصه تا عید اگه‌میلیونرتون نکرد من سودتونو میدم

سلام دوست عزیز یعنی میفرمایید که BTT بخریم