سلام دوستان من کیف پول تراس والت رودارم اما این ارز داخلش نیست میشه یکی از دوستان بزگواری کنه راهنمایی کنه که چه جوری میتونم خرید کنم این ارز رو از کدوم صرافی چه جوری باید کیف پولش رو نصب کرد ممنون موفق و پیروز باشید.
واخل تراست سمت راست بالا چند تا خط روش کلیک کن همه ارز ها موجود داخل تراست والت رو میاره شرچ کن shib میاره تیکش رو بزن اضافه میشه به ولت
تراست والت هم داره برادر فقط باید دستی وارد کنی مشخصاتش رو
گوشهای سمت راست کیف دوتا دایره کوچک است بزن تمومه ارزهارو نشون میده هرکدومشون رو دوستداری تیکشو بزن میاد تو صفحه والت میشینه…موفق باشی
از صرافی هات بیت همونجا هم میتونی نگه داری
صرافی hotbit و uniswap دارند
به نطر من بهترین راه خرید و نگهداری تو صرافی Hotbitهست و بعد از رشد قیمت احتمالا هزینه های تراکنش هم کمتر میشه
کیف پولت را با اتریوم شارژ کن و سپس shib را با اون چنج کن فقط ضریبیک ملیون باشه یعنی سفارشت۶ تا صفرداشته باشه
کیف پول تراست والت این روز داره… کیف پولو آپدیت کنه احتمالا اوکی بشه.
سلام واردکیف پول که میشی بالاسمت راست ی نماد داره روش بزنی همه ارزهامیادهرکدوموکه بخوای برات نمایش بده اونجافعال میکنی
تراست رو اپدیت کن
بالا سمت راست رو بزن اضافه کن اسمشو بزن تا بیاد
سلام
ابتدا trx را بخر منقل کن به صرافی هات بیت، اونجا trx ها رو تبدیل به تتر کن. سپس با تتر، شیبا رو خرید نما. این روش کم هزینه ترین هستش
عزیز هستش با دقت نگاه کنی میبینیش
از صرافی هات بیت، و به کیف پول تراست والت هم میشه فرستاد
توی تراست هستش باید بری توی لیست ارزها و فعالش کنی
برو تو تراست والت این توکن اگه نداشت ، قرارداد هوشمندشو از سایت کوین مارکت کپ کپی کن ، بیا تو تراس توکن رو ادد کن .
بعد ارز تتر بخر ، داخل کیف پولت قسمت. Swap , تبدیلش کن به shib
سلام دوست عزیز باید تو تراست ولت ارز شیبا را اد کنید و با داشتن اتریوم می تونید چنج کنید به شیبا
واسه خرید می تونید از صرافی hotbit خرید کنید
اول اتریومبخر بعد قسمت سواپ برو دریافتی رو بزن shiba پرداختیتم بزن eth
ادمین عریز از هر هزار پیام یکیو تایید میکنی واقعا داری اذیتمون میکنی دیگ
فقط از هات بیت بگیر با تتر با صرفه تر هست بخدااااااا