صبر و استراتژی در سرمایه گذاری

سلام به همگی … عزیزانی که میخوان به رشد بزرگی دست پیدا کنن ..‌. یه معادله ساده سوم ابتدایی سواد بالایی نمیخواد … شما اگر ۳۰هزار وینک هم خریداری کرده باشید وقتی به ۱.۲$ برسه اولین میلیارد خودتونو بدست آوردید … این مهم فقط یه راه داره … صبر و صبر و صبر … باید تا این قیمت صبر کنید … حالا میخواد یکماه باشه یا ۳ سال … شما حدود یک میلیون کمی بالاتر یا کمتر سرمایه گذاشتید … روی هرچیزی این مقدار سرمایه گذاری کنید تا ۱۰ سال آینده هم نمیتونید به یک میلیارد برسید … پس صبر کنید فکر کنید اصلا ندارین این پول رو …

اگه ارزوهاتون خیلی‌بزرگه برید شیبا اینو بخرید هر کی ام دوس دارید بهش پیشنهاد بدید ایلان ماسک ی توییت چن وقت پیش زد ۱۰۰ برابر شیب با سرعت بیشتر رشد کرد ی نگاه بهش بکنید ماها زیاد رو بازار تاثییری نمیزاریم ک‌با خریدمون ‌تکون بخوره با این ۱۰۰ ۲۰۰ دلارمون ولی بخرید اونایی ک فک میکنن چون خودم دارم میگم‌بخرید طرف صحبتم‌اونان

اخه وینک یک دلاری؟ حتما یه سر دکتر برو

3 سال دیگ یک میلیارد. ارزشش 10 میلیون

دقیقا منم ۴۰۰هزارتا گرفتم که البته همش سودی بوده ک از روی ۵تومن خریدم و ۷۰تومن فروختم و اصل پولمو کشیدم بیرون و با سودش خریدم کلا از پرتفوی هم حذفش کردم ک حتی نگاهم نکنم فقط میخوام صبر کنم به یه دلار و نیم برسه هر سال اسفند ماه میخوام چکش کنم.ایشالا ک اولی یا دومین اسفند به این قیمت برسه

سه سال دگه ارزش ۱۰ ملیون توهم هزار تومنه