مقایسه میزان سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

دوستان شما چقدر خرید می کنید که سود کنید من wink اندازه ۲میلیون خریدم میخوام ۴۰میلیون دیگه وارد کنم به نظرتون همین جا وارد کنم یا ارزای دیگه آخه میخوام خونه بخرم خونم رو فروختم گذاشتم تو بورس نابود شد

قشنگ دروغ ازت میباره:blush::ok_hand::ok_hand:

سبد داشته باش وینک کاردانو .ریپل .لایت

با مشورت استادان کریپتو و کسب اطلاعات یک سبد از چندین ارز تشکیل بده تمام پولت رو روی یک ارز نذار

همین وینک عالیه داداش بخر

هر ارزی و به اندازه ۱۰-۱۵ درصد موجودیت بیشتر نخر یه پرتفولیو داشته باش که حداقل ۵ ارز مختلف توش داشته باشی

با حرف بقیه تو چاه نرو…بازار ارز دیجیتال هم خیلی ریسک بزرگی داره مثل سال 2017ک ریزشی بدتر از بورس ایران داشتن…با چندتا ادم کاربلد مشورت کن ک بتونی انشالله زود سود بگیری خونه بخری

داداش تمام زندگيتو نذار پول مازادتو بزار اينجا
پيشنهاد من به تو دوج وينك ترون چيلز بيت تورنت هست
ايشالا كه موفق و پرسود باشي ادمين جان تاييد كن متشكرم
اميدوارم هموطنانم پرسود باشن

لعنت به بورس.چند جا ارز بگیری عالیه.شیبا گرفتم خیلی خیای عاای بود .بیت و وینک همگرفتم

به نظرم چندتا ارزو با هم مدیریت کنی بهتر از اینه ک یه ارز بخری چشم بدوزی ببینی کی میره بالا اگه تجربه نداری تو این کار بهتره بری با کسی ک تو این کار تجربه داره مشورت کنی

قطعی هیچ کس نمیتونه جوابی بتو بده..ولی ارز خوبیه ماهم ردش حساب کردیم..ب امیدن ب خدا باش

عزیزم درگیر هیجانات نشو تورو خدا ی مبلغی از سرمایه که کاذب هست رو بزار اینجا نه تمام سرمایه رو

همین دو میلیون بسه برادر من چرا میخوای خودتو بدبخت کنی الکی هر چیزی اندازه ای داره نکه بری خونه زندگیتو بفروشی

منظورتون از ۲ میلیون ،۲ میلیون واحد هست با ۲ میلیون تومان؟
بهتره تو چند ارز سرمایه گذازی کنید

ده تومن دیگه وینک بخر سی میلیون دیگه رو کاردانو ادا بخر انشالااا که بتونی ضرر بورسو دریاری