ادمین جان لطفا تایید کن لطفا لطفا
دوستان من چند روز پیش یک میلیارد شیبا خریدم فرستادم تو تراست والت،حالا برای فروش مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید و بهترین راه و کم هزینه ترین راه انتقال و فروش شیبا رو بهم بگید شاید مشکل بقیه هم باشه
ببینید برای انتقال اتریوم میخواد ولی مشکل اینه که من نمیتونم مقدار کمی اتریوم بخرم تا اونجای که من اطلاع دارم از یه مقداری کمتر اتر نمیتونی بخری!
لطفا راهنمایی کنید سپاسگذارم پر سود باشید
تبدیل به اتریوم تنها راهش هست کار مزد شبکه ببین چقدر میزنه،حداقل باید همون قدر اتریوم توی ولتت باشه
بعد دوستت نمیدونه که چجوری تبدیل کنه رفته ۱میلیارد خریده
از ارز جو خرید کنید
اگه از صرافی ایرانی بخری باید ۱ میلیون تومن بخری ۵۰۰تومن هم کارمزد میگیره ازت اگه از بایننس بگیری همون ۴۰ دلار کافیه
چون روی بستر اتریوم متاسفانه هیچ راهی نداری.
کسی هست توضیح بده چطوری اینکاروبکنیم!؟
کلاهبرداری اگه نیس چجوری بفروشم!؟
بنظر من بفرستش صرافی تبدیل به ترون کن بعد ریال کن بازم ببین بقیه شاید راه بهتری بلد باشن
داخل همون کیف پولت سواپ کن به اتریوم بعد اتریوم رو ببر صرافی ایرانی بفروش
سلام دوست عزیز .خرید وفروش شیبا در تراست در بستر شبکه اتریوم انجام میشه و بستر شبکه دیگه ای ساپورت نمیکنه فعلا ..چاره ای ندارین اگه میخواین بفروشین باید اتریوم بخرین ونا اونجایی که من میدونم بابت انتقالش حدود ۲۷۰ تتر کارمزد داره..بهتره نگه دارین اگه داری کمی دارین..
بله دوست گرامی برای فروش حداقل باید 1.500.000تومان اتر بخرید و به والت ارسال کنید از این ۱۵۰۰کارمزد هم کسر میشود
سلام شما بايد اتريوم بابت مارمزد تبديل بخري بعد شيبا رو به اتريوم تبديل كني بهد اتريوم ى بفروش
100دلار بخر بفرست تو تراست
ادمین جان لطفا تایید کن، شما شیبا رو از تراست انتقال بده به صرافی هاتبیت اونجا گزینه دپوزیتو بزن شیبا رو انتخاب کن و ادرس بهت میده بعد شیبا رو به اون ادرس بفرست و اونجا تبدیل به تتر کن و دوباره بفروش اینجوری کارمزدت خیلی کم میشه اگه بخوای از طریق اتر بفروشی ۲۰ درصد کارمزدشه
90دلار اتریوم از خود هات بیت بخر اوکی میشه