ادمین خواهش میکنم تایید کن
دوستانی که تحلیل بلد هستن بگید چکار کنیم نگهداریم یا بفروشیم من کل سرمایه زندگیم همین پنج شش تومنه که آوردم اینجا احساسی حرف نزنید با فکت بگید لطفاً خواهش میکنم
مرسی
دوست عزیز مدیربت سرمایه داشته باش و همه پولت رو روی یک ارز نذار این ارز هم مثل بقیه رشد خواهد داشت و هم اصلاح نگرانی و استرس فقط باعث ضرر و زیان میشه اگر این همه سرمایه شماست حتما حتما خودت تحلیل یاد بگیر حتی شده در حد مقدماتی اون وقت هم استرس نداری هم می دونی چطور پولت رو چند برابر کنی
سلام دوست عزیز بله اگر صبر کنید درچند روز اینده سود خوبی خواهی کرد
فقط یک نکته برای شما وبرخی از دوستان تازه وار هیچ وقت باهمه ی سرمایه تان وارد نشد درست شاید سود کنید اما درصدی هم احمال ضرر هست
کل این مارکت خوبه فقط و فقط به یک شرط و اون هم صبر. واقعا صبر میتونه هر کسی رو پر سود کنه تو این مارکت
ببین دوست عزیز ماهی رو هر وقت بگیری تازه هستش . پس بفروشش دوباره اومد بالا بخرش بنابراین تعصب نداشته باش که این ارز بایستی سود آور باشه و ضمن اینکه ارزهای دیگه ای هم هستش که آینده سودآوری هستن میتونی سرمایه کنی مثل لایت کوین یا اتریوم کلاسیک و … . پس سعی کن وقتی داری میبینی داری ضرر میکنی از اون ارز بکشی بیرون و یه ارز دیگه ای بخری و سیو سود کنی . ضمننا بعضی اوقات مثل الان هستش تمامیه ارزها توی ضررن مثل امروز واردش نشو بذار اومد کف . اونموقع است که بخریش و نوسان ساعتی بفروشیش.
ممنون ناظر محترم
ببین دوست عزیز ماهی رو هر وقت بگیری تازه هستش . پس بفروشش دوباره اومد بالا بخرش بنابراین تعصب نداشته باش که این ارز بایستی سود آور باشه و ضمن اینکه ارزهای دیگه ای هم هستش که آینده سودآوری هستن میتونی سرمایه کنی مثل لایت کوین یا اتریوم کلاسیک و … . پس سعی کن وقتی داری میبینی داری ضرر میکنی از اون ارز بکشی بیرون و یه ارز دیگه ای بخری و سیو سود کنی . ضمننا بعضی اوقات مثل الان هستش تمامیه ارزها توی ضررن مثل امروز واردش نشو بذار اومد کف . اونموقع است که بخریش و نوسان ساعتی بفروشیش.
ممنون ناظر محترم.
ممنون ناظر محترم..