تو رو خدا الکی جو ندین اومدم ۲۰۰ میلیون رو ۸۵۰۰ خریدم فقط اینکه بقیه گفتن اماده پرواز بابا نمیفهمین نظر ندین همش از این شاخه به اون شاخه میپرم به خاطر یه سری کامنتای جو گیر
بجای این کارا برو آموزش ببین که با دوتا کامنت جوگیر نشی
خب تقصیر خودته جو گیر میشی
خب مشکل شما همیشه
نباید کل سرمایت رو روی ی ارز سرمایه گذاری کنی
باید پله ای بخری و بفروشی تا ضرر نکنی
مگر اینکه بخری چندسال بعد سود کنی
اونم که باید صبر ایوب داشته باشی
بعید نیس امشب بره بالا
امشبم نشه نفروش صبر کن چن روزی
شما هر چه سریع تر از این بازار خداحافظی کن چون که بدون علم وارد بازاری شدی که علم زیادی میخواد و داری روی کامنت بقیه سرمایه گذاری میکنی با این روند پیش بری خیلی بیشتر از اینا خدایی نکرده ضرر میکنی
مشکل خودته برادر، چرا جوگیر میشی!؟ تحلیل بلد نیستی!؟ واقعا شما برای ای بازار ساخته نشدید لطفا با سرمایه تون بازی نکنید
خب شما هیچوقت رو پیام خریدوفروش نکن.ولی بانظر خودت اگر میتونی حداقل سه ماه رو این سهم بمون و روی ۳ دلار خارج شو.
امیدوارم پر سود باشی
یاعلی
من ۱۰۰۰۰خریدم شنیدم مبشه یه دلار ولی داشت میومد پایین رو ۹۰۰۰ردش کردم ضرر کردم ولی میشد بیشتر ضرر کنم باز جلوش گرفتم چون نمیتونم طولانی نگهش دارم اصلا دست خودم نیست بده میدونم ولی زور بزنم یه هفته نگه دارم
کامنت بخون ولی تاثیر نگیر
ب هیشکیم اعتماد نکن
سعی کن فقط و فقط به خودت اعتماد کنی، اینجا ۹۹٪ نمیدونن تحلیل چارت و تکنیکال چیه فقط روی احساس و جو یه چی میگن، برای خودت حد سود، حد ضرر و سطح خرید تعیین کن روی هر قیمتی ورود نکن، عجله توی کارت نباشه مطمئن باش جا نمیمونی از بازار و این که تا میتونی آموزش ببین. انشاا… که موفق میشی.
مشکل از اونا نیست مشکل از خودته که داری با خوندن کامنت سرمایه زندگیتو میذاری وسط.اول برو تحلیل یادبگیر یا با یه نفر کار یلد مشورت کن بعد سرمایه گذاری کن.اینم بگم پریدن از یه ارز روی ارز دیگه کار خیلی اشتباهیه
دوست عزیز نخریدی نخریدی گذاشتی تو سقوط خریدی
بعد کسی ۲۰۰ میلیون خرید میزنه که حداقل۱۰برابرشو سرمایه داشته باشه که اومد پایین بگه فداسرم صبرمیکنن برم بالا
من نمیدونم شما چقدر سرمایه داری ولی اگه انقدر با نظرا جوگیر میشی نظرهارو نخون
الان کلی نظر من خوندم که تا اخر ماه رو۳ دلاره پول هم دارم باید بدون فکر خرید بزنم
دوست عزیز سعی کن حتما اموزش ببینی بخدا حیفه زحمت بکشید بیاید الکی سرمایتونو به باد بدید بره
سلام دوست عزیزم. شاخه به شاخه پریدن در کل اشتباه رو یه ارز بمون قطعا تو بلند مدت سود میده. یا علی
داداش عقل که داری اینطوری پیش بری زندگیتو با حرف مردم بر باد میدی