(توکن شیبا اینو یک توکن ERC-20 و کاملا ناشناخته است که هیچ واست پیپر یا اطلاعات رسمی از آن در دست نیست. این توکن پس از توییت ایلان ماسک یک افزایش 300 درصدی را تجربه کرد و از 0.00000002 دلار به 0.00000008 دلار رسید.
تبلیغات این نوع توکن های ناشناخته و پامپ قیمتی آن ها منجر به متضرر شدن مردم فریب خورده توسط این امواج تبلیغاتی و سودهای چشمگیر ذینفعان می شود)
از یه سایت بی درو پیکر کپی پیست میکنی اینجا؟!
گم شو
فکر کردی با به کار بردن چهار تا اصطلاح میتونی ملت رو چهار پا فرض کنی
بیتکوین یک کرایپتو ناشناخته است که فردی ناشناس به نام ساتوشی ناکاموتو در جهان پخش کرد وی برای تبلیغ این چیز دروغین از هدایای اینترنتی و دادن بیت کوین به عنوان هدیه به افراد برای منحرف کردن افراد به مسیر نادرست انجام داد که بدبختشون کرد و سرمایشون رو چندین میلیون برابر کرد
رشد این چیز ناشناخته دروغین نیز کاملا دروغ که از ۱$ به ۶۰k رشد کرده
دوج کوین یک شوخی و کلاهبرداری از یک میم ژاپنی که فردی کلاه بردار به نام ایلان ماسک بهش دامن زد
شما رسما اینطوری داری میبینی همه چیو
ممنون از ادمین
بعد برای قسمت دوم حرفت :
کی ضرر کرده؟؟؟؟؟؟
من با ۸۰۰$ تو یک هفته ۱۴۰۰۰$ سود کردم کلاهبرداری و دروغ دقیقا کجاش؟؟
حالا چون اصلاح خورده اونم توی بازاری که منفی شد ناشناخته
#چرت_نگید
ممنون از ارز دیجیتال
شما نخر…
باید باور کنیم الان ملت دارن جیب همدیگرو میزنن حالا تو شدی دایه عزیزتر از مادر، عمو جون با این سمپاشی ها این ارز سقوط نمیکنه
دلیل نمیشه چون شما نخریدی یا خریدی و از ترست زود فروختی مردم رو بترسونی
#حسود_نباشیم
#بخیل_نباشیم
از گوگل یچیزی سرچ میکنن میارن اینجا کپی پیست میکنن، والا نمیدونم این چه ضرره خوبیه که پول ما بالای 20 برابر شده!!!
همین توییت ایلان ماسک بود که دوج رو از 200تومن به 9500تومن رسونده تاالان. بنظر میرسه شیب هم داره همون مسیر دوج رو طی میکنه ازش غافل نشید تصمیم باخودتون هست
داداش دیروز چندتا صرافی لیست کردن در ضمن با اتریوم هم سواپ میشه
اگه بده تو اینجا چکار میکنی سم پاش
نظرت چیه بریم سهام صندوق پالایش رو بخریم؟ خوبه؟ وایت پیپرش هم در ملأ عام و با شفافیت کامل موجوده
دوستان این پیام و اشتباە تایید کردن .
منظور من این بود کە بعضی از خبرها اینو میگن و بعضی میگن کە تویت ایلان ماسک فقط بە خاطر خریدن یک سگ از نژاد شیبا است و بعضیا هم میگن کە یجورایی نشان دادن آیندە این ارز هست .
من چند روز پیش این ارز رو خریدم و میخوام نگەدارم ولی وقتی بە این خبرها برخورد کردم این سوال واسم پیش اومد کە این خبرا چقد میتونن درست باشن ؟
دوستانی کە کار بلدن و اگاهی دارن لطفا جواب بدن
سلام دوست عزیز
کد قراداد رو تو اتر اسکن بزنید متوجه همه چی میشید ارزش بازار 1.5 میلیارد دلار
موفق باشید.
دوست عزیز درستە این خبر رو تو سکە نیوز زدە بودن و من داشتم تحقیق میکردم کە بهش برخوردم . من منفی این ارز رو نمیگم چون خودم دارمش و میخوام نگەدارم . من میخواستم با دوستانی کە اینجا هستن بە اشتراک بزارم ببینم چقد صحت دارن این خبرا .
ولی کامنتم درست تایید نشد . از همە دوستان طلب بخشش میکنم کە منظورمو درست نرسوندم
ادمین لطفا تایید کن
داداش شما اینجارو با بورس ایران اشتباه گرفتی برو همونجا اینجا به دردت نمیخوره:smiling_face:
دوستان بحث الکی نکنید وقت ارزشمندتونو هدر ندید ثانیه ثانیه فرصت تو کریپتو ارزشمنده. در مورد شما هم بگم دوست من نخر اقا نخر مجبور نیستی. خودم الان نزدیک به چهل پنجاه تا ارز دارم همه رو هم با حداکثر با دو ملیون خریدم الانم خدا رو شکر از پنجاه ملیون که گذاشتم شده 500 ملیون به حرف هیچکس هم توجه نمیکنم اونی که عقلم حکم میکنه انجام میدم. شیبا رو با دو ملیون خریدم دو ماه پیش الان شده 140 ملیون و 3088000000 واحد ازش دارم و نمیفروشم تا پول یه خونه رو بهم نده. حالاهر کی هر کاری دوس داره انجام بده. بورس خودمون که دزدی نبود و همه هم قبولش دارن اما صد ملیون پول زبون بسته من شد 38 ملیون.شاید در اینده بورس سود داشته باشه ولی الان دور دور کریپتو هستش. موفق و پر سود باشید. ادمین جان لطفا تایید کن
پسر خوب برو تیله بازی
دهنت سرویس خخخخخ
سهام دی رو بخره بهتره والا تازه سهام رو قفل میکنن که نتونی بفروشی و در بری از بورس گند ایران
پسرجون تو از بازار کریپتو هیچی نمیدونی
اینو شما از گوگل عینا کپی کردی ، خودت تحقیق کن