هشدار در مورد بیت کوین

هی می خوام توئیت نزم و پیام ارسال نکنم نمیشه که نمیشه من این سایت خوب رو برای اطلاعات اساتید روشنفکرش و بهترین سایت از نظر به روز قیمت و حجم کوین ها انتخاب کردم ولی گاها برای یادگیری مطالب تکنیکال پیام ها رو میخونم میبینم نه نه اینجا رو کردین بازار بورس ایران و یکسری افراد بی سواد که نمیدونین اصلا بازار چی یکیش خود من فقط چرت بگو پرت بشنو
عزیز جان ارز دیجیتال همیشه داستانش اینه بعد از یک صعود شارپ باید کف سازی کنه و افراد جدید کوین ها رو خریداری تا بتونه مقاومت های سنگین رو رد کنه اگر برگردی ده سال پیش هم اینطوری بود فقط فرقش با امروز اینکه خیلی بیشتر کوین ها شناخته شدن و بازار رمز ارز آمادگی صعود بیشتر داره ضمنا بدونین هرچی بیشر بیاد پایین به نفع شماست چون از سری گذشته هم بالاتر میره

به اعصاب خودتان مسلط باشید استاد. دنیای کریپتو به شما نیازمند است.

حمایت بیت رو می فرمایید لطفا؟

مرسی سعید جان عالی بود حرفت

داداش ده سال پیش رمز دیجیتال داستتنش خیلی فرق داشت با الان … اصلا جدی نبود ، جزو اقتصاد نبود ، سیاست مداران و مملکت داران بهش توجهی نداشتند، اصلا ارز دیجیتالی نبود ده سال پیش… در حد به قصه بود .. نه غولی که الان میبینیم و اسمش ارزه دیجیتاله

خیلی عالی بود حرفتون.به جای اینکه ۴نفر که خبره این کار هستن راهنمایی کنن یه عده تازه وارد نظرات خودشون رو جوری بیان میکنن که یه عده ساده لوح رو به ضرر میکشن…

دوست عزیز من برای اینکه وارد بازار بشم و بتونم خرید و فروش بکنم در ابتدا باید چیکار کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

تا میلیاردی سود نکنیم آروم نمیشیشینیم‌:joy::joy::joy::joy::joy:

كجاشو ديدي تازه خيليا تو راهن :joy::sneezing_face:
واقعا ادم حرص ميخوره

حرفات چرنده خودتم چرتی، هیچ سودی براتون این سقوط نداشت میدونی چرا این یه اصلاح مردمی نبود این اصلاح کار نهنگا و صرافی ها بود که چی بشه کوین خودشونو به قیمت سقف فروختن قیمتو کشیدن پایین ملت لیکویید شدن، و باعث شدن خیلی از عوامل بالا رفتن کند دنیا که سرما داران خرد هستن از بازی اخراج شن در نتیجه احتمال ریزشش بیشتره تا سرمایه های ضعیف تر جایگزین لیکویید ها بشن