خداوکیلی همه رو سرکار گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟
دوسه هفتس رو همین رنج مونده هی بالا پایین میشه همه ارزا بالا رفتن این هنو نرفته پ کی میخاد ی حرکت مثبت بزنه؟
ی سری دوستان هم هر دم میگن پامپ و شارپ و اصطلاحات الکی خب بلد نیستی تحلیل کنی مجبور نیستی چیزی بگی بزار متخصصا حرفشون بزنن تا یکی مث من بدونه روند این ارز ب چ شکله
عزیزدل برادر جوش نزن . من دوماه روی دوج صبر کردم روی سقف هم خریده بودم افرادی مثل شما همشون فروختن هی گفتیم صبر گوش نکردن .
الان همشون حسرت این روزارو دارن که ای کاش نگه میداشتم .
شماهم صبر کن .
ارزدیجیتال نه بورس نه لاتاری که یکشبه پولدارت کنه وارد فارکس بشی پس میخوای چیکار کنی…
داداش ۱ ماه پیش ۴ تومن بود ۱۰ برابر شده چه انتظاری داری
وقتی تو چند هفته حدود ۴۰۰ درصد رشد کرده از ۷ تومن به این قیمت باید منتظر باشی زیرساختاش اماده بشه این نیست که هفته ای ۳۰۰ درصد بره بالا
شما اگر میخوای بدونی روندش به چه شکله نمودارشو بتز کن بزار جلوت توی تایم فریمهای مختلف رفتار ۳ تا ۶ ماه گذشته اش رو نگاه کن دو سه ساعت وقتتو میگیره و دیگه لازم نیست اینجا به کسی غر بزنی و از کسی طلب تحلیل کنی
به بالا و پایین رفتن نمودار خودت نگاه کن میفهمی چی به چیه
ببخشید مگه شما بر اساس گفته این و اون خرید میزنی؟ این دیگه چه حرف مصخره ای هست که شما میگی؟ حرکت ارزها مگه دست امثال من و شما هست؟ من خرید میزنم این سهم رو شاید که اون اصل کاری حرکتش بده و من هم یک سودی ببرم این وسط.شاید یک هفته طول بکشه شاید ۶ ماه طول بکشه
وای خدایی راست میگه داشم.بلد نیستی تحلیل نکن وا ای بابامردیم
از نه تومن اومده 40 تومن فعلا باید استراحت کنه
من نه تحلیل میکنم نه چیزی میگم ولی از ۹ تومن این ارز باهاشم وقتی از ۹ تومن رسیده به ۷۴ تومن باید یکی دو ماه استراحت کنه تازه خریدی از هیچی خبر نداری حداقل صبر کن
مثل اینکه شما هفته پیش نبودی از ۱۰ تومن رسید به ۷۷ تومن حالا به این قیمت رسیده و شما اینجوری صحبت میکنی
چقدر مگه پای این ارز موندی عزیز من بااین قیمت پایین میتونی تعداد بالایی خرید بزنی و وقتی بره بالا سودی بهت میده که هیچ کدوم ازین ارز ها بهت نمیدن چرا اگه سرمایه چند ده میلیونی داری برو روی ارزهای دیگه خریدتو بزن حداقل 3ماه باید بهش فرصت بدی
روند این ارز؟
خرید با پول مازاد در ۲ پله
پله دوم در صورت ریزش ۵۰٪ی نسبت به پله اول اضافه کن.
چی؟؟؟
با پول مازاد
و ولش کن به اما خدا
به نیت بلندمدت■
بهدف سود خاص■
تمام.
جناب کنترل چی ،دلت خواست لااقل اینو بذار واسه بچه ها!!
شمام اگه بخودت زحمت بدی یکم تحلیل یاد بگیری بد نیست که توقع نداشته باشین بقیه راهو بهتون نشون بدن
دوست عزیز باید صبر داشته باشی اگه میخوای سود کنی باید بلند مدت نگاه کنی فقط همین
اعصابتو خورد نکن صبر داشته باش اگه پیامای کاربرا زژر دوجو میخوندی وقتی شرایطش این بود راحتتر قبول میکنی م باید صبرکنی دوج هم مثل وینک درجا میزد
اول آموزش ببین بعد بیا سمت ارز دیجیتال خاله بازی که نیست پولت و بزاری فردا بیای ۳ برابر بشه اگر عجله داری از این حوزه خارج شو چندتا آینه بگیر بزار جلوی پولات تا چندا بشه