ماشاله همتون یه چیزی میزنید که انقدر امیدوارید به ارزی که بینهایت گرون شده
فکر پایین اومدنش هم باشید
دیسلایکهات رو میخای زیاد کنی؟
بشین تا بیاد پایین ،
شما به موقع سودتو بگیر و برو
این بازار یعنی همین
سهام داری اگه بخوای بکنی ممکنه چیزی که شما میگی درست باشه
تا افزایش داره بخر سودتو ببر و برو سراغ یکی دیگه
پایین اومد بازم صبر میکنیم تو رشد بعدیش جبران میکنه همونطور که از بهمن پارسال صبر کردیم
من هم از وقتی دوج شده ۱۲۰۰ تومن بود اوج بود اوت وقت منتظر بودن بیاد پایین بخرم الان ۳ ماه هست تو صبر هستم برعکس هولدر هاش که تو صبرن😂
دوج کوین تا این ۴۵۰۰ درصد سود داده هنوز هم که میره بالا تا یک ماه اینده هم میشه ۱ دلار …
دوستان به حرف افرادی که فکر میکنن همه چیز رو میفهمن نکنید اینا اگر بلد کار بودن بقول خودشون اینجا کامنت نمیزاشتن و بارشون بسته بودن…
من خودم ۱۵۰ هزار دوج روی ۱۰۰۰ تومن خریدم ۶۵ روز پبش و همخ گفتن این ارز شت کوین هست و برای سرگرمی درست شده،اعتماد کردم فروختم (بزرگترین اشتباه زندگی م بود )اگر الان داشتمش ۱۵۰ میلیونم شده بود یک میلیارد ششصد میلیون تومن!
به حرف این اقای عقل کل توجه نکنید خودتون فقط تصمیم بگیرید.
شاد باشید.
اخر آپریل این ارز رشد چشم گیری خواهد کرد انشاء الله همتون میلیاردر بشید.
ناظر اگر دوست داشتی تایید کن .
سرمايه گذاريه،مثل دوج كه زماني كه خريدمش سال ٩٧
١٠ تومن بود و اون زمان به عنوان يك كويين شوخي بود ،و الان داره سود ميده ،اون زمان هم خيلي ها سرمايه گذاري داخل دوج كويين و خيلي كويين ها ي ديگه رو كه الان حجم معاملات بالاي دارن رو به عنوان شت كويين حساب ميكردن ،رو مسخره ميدونستن
بازار ارزهاي ديجيتال در حال گسترش هست و من با ٨٠ دلار خريد از اين ارز زياد ضرر نميكنم اگر هم كلاه برداري باشه ،سعي كنيد دوستان عزيز سبدتون رو متنوع باشه كه ارامش داشته باشيد و دست به كارهاي عجولانه با هر حرفي نزنيد