کمک برای جبران ضرر کاردانو

دوستان تو قران یه راهنمایی مفید بکنی من کاردانور خریدم تو ضررم بنظرتون روی ۱۱هزارتومن دوج بخرم لااقل جبران بشه

خیر از این شاخه به اون شاخه نپر سرمایت به باد نره صبرکن فقط

نه صبر کن کاردانو متحیر میکنه

کاردانو واسه بلند مدت سودش خوبه باید صبر کنی

دوست خوبم برا دراز مدت برنامه بریز .بتید تو هفت تومن می گرفتی الان ثلبت کردش که تا هشت تومن تحمل داره

سلام دوست عزیز یه اشتباه و دوبار تکرار نکن
شما از یه ریسک کوچیک‌تر میخواید وارد یه ریسک بزرگتر شی
کاردانو شک نکنید به قیمت قبلیش بر میگرده منتها الان این قیمتم خیلی بالاعه من خودمم دوج دارم هم کاردانو منتها خیالم بابت کاردانو راحت تره الان هر اتفاقی ک فکر کنی میتونه برای دوج بیافته
ناظر خصومت داری تایید نمیکنی؟

من خریدم پناه برخدا

دوستان کم صبر و حوصله من ، عادت مردم عزیز ایران پله پله شدن و تعویض لحظه ای اینده خود به چشم کوتاه دیده خود هستند هر ارز رو با دور اندیشی و دقت در زمان خرید و تمرکز روی برنامه زمانی 6 ماه تا 2 سال برنامه ریزی کنید و اتفاقات روزمره داخلی و جهانی رو در نظر داشته باشید و بخاطره داشته باشید ارز دیجیتال اینده دهکده جهانیست و هر چند دولت ها و قدرت ها مقاومت می کنند ولی مجبور به تن دادن به اصول تینده جهانی بر پایه ارز دیجیتال است امیدوارم دوستی من و ادمین جهت پیشبرد اهداف و اموزش دوستان پایدار باشد تندرست باشید.

بهترین راه اینه که تو خودش بمونی بلاخره بالا میکشه از اون و این ارز کردن کار ی ادمدوارد نهنگ هست