چرا دوج کوین رشد دارد؟

من نمیدونم تمام ارزهای دیگه که منطق پشتش خوابیده و هدف داره ابدیت میشه ریزش کردن توی اصلاحن ولی این داج کوین که نه منطقی پشتش نه هدف داره نه ابدیت میشه هروز رشد داره نمیدونم چرا الکی دارن محبوبش میکنن این همون قیمتش صد تک تومنی بیشتر نمی ارزه مراقب باشید الکی پایبد این نمونید چیزی که با حرف باد کنه با چهار تا حرف هم می ترکه

شما بنظرم اطلاعاتت از تحلیل تکنیکال و معامله گری را افزایش بده و ضمنا اسم این ارز داج کوین نیس و دوج کوین هست چون دوج کوین و داج کوین دو تا ارز متفاوت هستند

اگر برنامه و منطق میخواید واسه خرید ارز… بیت کوین هم نگیرید چون با دلیل و منطق شما بیت کوین هم شت کوین هست نه پیپر داده نه آپدیت شده… اما ارز اول هست چون درخواست بالاست دوست من مثل دوج کوین… حالا شما و امثال شما لطفا حرص پول مردم رو نخورید… شما ارز های دیگه بخرید سود کنید در آینده به هولدر های فقیر دوج کمک کنید ما از چند تا تک‌ تومانی با دوج هستیم گذشته حال و آینده مشخص هست

اگر برنامه و منطق میخواید واسه خرید ارز… بیت کوین هم نگیرید چون با دلیل و منطق شما بیت کوین هم شت کوین هست نه پیپر داده نه آپدیت شده… اما ارز اول هست چون درخواست بالاست دوست من مثل دوج کوین… حالا شما و امثال شما لطفا حرص پول مردم رو نخورید… شما ارز های دیگه بخرید سود کنید در آینده به هولدر های فقیر دوج کمک کنید ما از چند تا تک‌ تومانی با دوج هستیم گذشته حال و آینده مشخص هست