ادمین گرامی شما اگر این برنامه رو واسه تبادل نظر و آگاهی و راحتی کاربران ساختیت باید بگم اصلا همچین چیزی نیست و برنامه تون کلی ایراد داره اینکه قیمت و نمودار هر ارزی با نمودار قیمت برنامه های خارجی اختلاف داره و همخوانی نداره در صورتی که خیلی از کاربران بر اساس داده های شما خرید میکنن دوما پیام ها رو هر چند تا یکی تایید میفرمایین و اگر در لحظات حساسی بازار باشه و دوستانی که تحلیل میدونن قرار باشه اطلاعاتی بدن در لحظه تایید نمیشه البته اگر تایید بشه پیامهایی که بعضی دوستان از اخبار و اتفاقات پیرامون اون ارز دارن نمیتونن اطلاع بدن جواب کامنت ها رو نمیشه داد در صورتی که هشتاد درصد کامنت ها سوال و یا اشکالی دارن و بالطبع دوستانی که میتونن راهنمایی کنن پیام هاشون تایید نمیشه و اینکه واسه دیدن پیامها باید چندین بار رفرش کنی یا از برنامه خارج مجددا وارد بشی خلاصه اینکه به هیچ عنوان اون هدف برنامه که تبادل نظر یا آگاهی دادن هست محقق نشده پس لطفا این باگ ها و ایرادات برنامه رو هر چه زودتر برطرف کنین تا هموطنان عزیز بتونن با آگاهی بیشتر اقدام به خرید کنن و اینکه وقتی برنامه ای با زبان و فرهنگ خودمون و عالی باشه کسی به برنامه های خارجی مراجعه نمیکنه لطفا در مورد تایید کامنت هاا تجدید نظر کنین و باعث سریعتر گذاشتن پیام باشید موفق باشین
دوستان موفق و پرسود باشین
ادمین گرامی اولا لطفا تایید بفرمایین دوما تایید نکردین هم لااقل عمل کنین
حرف دل مارو زدید،واقعا درسته
ادمین محترم ساعات اداری کار میکنن، اخر هفته ها تعطیل هستن، هر پیامی که دوست داشته باشن تایی میکنن، اگه صدتا پیام بدی ولی اخرین پیام بزاری که چرا تایید نکردین همون اخری تایید میکنن، در کل فرمایش شما دوست عزیز کاملا درسته
داداش با ادمین اشنایی داری..ما سلام میگم تایید نمیکنه
ای درود بر شرفت حرف دل خیلی ها رو زدی
واقعا" گُل گفتی دوست عزیز. ارز دیجیتال لحظه ای نوسان داره و خرید وفروشش با چند دقیقه تاخیر میتونه تاثیرگذار باشه در سود و ضرر کسی. پس یه تحلیل خوب هر چقدر هم که مهم باشه بعد از تاخیر چند ساعته ممکنه نه تنها مفید واقع نشه که شاید باعث ضرر یک بنده خدا هم بشه. این برنامه فکر کنم نیاز به چندتا ادمین داره تا بتونن اداره ش بکنن. من که پاسخ بعضی از دوستان راکه سوآل کردن در حد اطلاعات خودم دادم،تائید هم نشده تازه خودمم سوآل کردم تائید نشده. خوبه گردانندگانش یه تجدید نظری بکنن."
همین خود این متنت برای پشتیبانی برنامه تو تلگرام بفرس