نخرید دوستان 2500تا بیت تورنت میخاستم بفروشم به صرافی به ولت صرافی انتقال پیدا نکرد ارزم پرید ولت من تراست هست
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟ میگی نخرید من خواستم بفروشم پریده!!! ما نفهمیدیم تو که در زمان فروش ارز ت پریده ، چه ربطی به خریدن داشت که ملت رو منصرف از خریدن میکنی؟؟؟ تو چطوری درخواست خریدن رو اخه چک کردی؟؟؟ تو که گزینه فروش رو زدی پریده!!!،
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟ میگی نخرید من خواستم بفروشم پریده!!! ما نفهمیدیم تو که در زمان فروش ارز ت پریده ، چه ربطی به خریدن داشت که ملت رو منصرف از خریدن میکنی؟؟؟ تو چطوری درخواست خریدن رو اخه چک کردی؟؟؟ تو که گزینه فروش رو زدی پریده!!!، ،،
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟ میگی نخرید من خواستم بفروشم پریده!!! ما نفهمیدیم تو که در زمان فروش ارز ت پریده ، چه ربطی به خریدن داشت که ملت رو منصرف از خریدن میکنی؟؟؟ تو چطوری درخواست خریدن رو اخه چک کردی؟؟؟ تو که گزینه فروش رو زدی پریده!!!، …
خب شما ولتتون باگ شده ما چرا نخریم😂
اگ تازه انتقال دادی باید صبر کنی حتی امکان داره تا ۲۴ساعت طول بکشه نگران نباش اگ ادرسو درست زده باشی از بلکچین درستم انتقال داده باشیی میاد ادمین تایید کن
عزیزم ترون داشتی شما که تراست به عنوان کارمزد جهت انتقال بیت تورنت و وینک میگیره فک کنم ۸تا من از روز اول ۲۰۰تا ترون گرفتم هم واسه انتقالات btt &win