من هی بنویسم تو هم تایید نکن
هرچی داشتم گذاشتم وینک با ۴۴🥵الانم چند روزه فقط تو ضررع
یکی بگه کی میره بالا ؟؟؟
حالا حالاها مهمونی
همینه دیگه بدون آموزش بدون هیچی میاید خرید میکنید ۱ شبه پولدار شید
این خبرا نیست
بازار هم سود داره هم ضرر ولی وقتی بلند مدت یا میان مدت ارزی رو میخرید ضررش خیلی کم میشه
شما هم مشخص کن واسه چه بازه ای خرید کردی ۲ ساله ۶ ماهه یا ۳ ماهه
اگه مثلا ۶ ماهه خرید کردی دیگه حرص خوردن نداره
کی معلوم نیس ولی تا میتونی بخر
این ارزو اگر ب سود بخایی برسی رو یک سال روش حساب کن الان ک کروناس و این ارز متعطق ب کازیونها و قمار خونها و شرکتایه فیلم سازی هست و اون ور ابهاهم کاسبی خیلی خرابه ولی اگر صبر یک ساله داشته باشی میتونی بالایه ۱۰۰۰ درصد سود بگیری ازش ولی تایمش بالاس فقط صبره ک همچیو درست میکنه پیروزو موفق باشین
دوست عزیز نهنگ ها کاری میکنن شما احساس خطر کنی که بفروشی و سودشو اونا میبرن بعدم میکشن قیمت بالا باز شما احساس خطر میکنی که داری جا میمونی و خرید میزنی من تو این بازار این بلا با دوجکوین سرم امد ۲۷۰خریدم امد رو ۱۹۰یک ماه من ترسیدم فروختم پس فرداش دوج کوین شد ۱۸۰۰تومن الان ارزهایی که دارم خریدشون خیلی بالا هست ولی نمیفروشم تا مزد صبرم میگرم و توهم شک نکن فقط صبر کن رو ۱۰۰بفروشش
المپيك ميتركونه
داداش صبر کن عجله نکن انشالله روزهای خوب در پیشه🙏
صبر صبر بخر بازم
دوست عزیز فعلا مشخص نیست در حال حاضر که نمودار ها نشان از ریزش داره و ناحیه حمایت 0.0012رو که باتوجه به اشباع خریدی که وجود داره پایین تر بعید میاد که بیاد باید صبر کرد که ببینیم حمایت میشه تا بتونه مقاومت های0.00133 و بعد از اون مقاومت 0.00145رو بشکونه که در صورت شکوندن این مقاومت ها اگگگگگگر حمایت بشه صعودی میشه اما بازار بخاطر ترسی که بوجود اومده میزان حمایتش پایین اومده بطوری که باریزش های این 2روز همچنان حجم خرید بالا نیست.
این یجور تحلیل هست که با ترکیب روانشناسی بازار و تحلیل تکنیکال و خطوط فیبوناچی بدست اومده حال درست باشه یا نه بازم صدردرصد نیست.
پرسود باشید و موفق❤
۷۲ساعت دیگه صبر کنید تایید کن
جنبه شونداری چرا سرمایه گذاری کردی.صبرمیخادصبرررررر
باید حد ضررتو مشخص کنی مهندس توقع نداشته همون. موقع خریدی بره بالا
از اول تير ماه ب بعد
با شروع بازي هاي جام جهاني
ورود زياد شرط بندي ها و قمار
از اول تير ماه ب بعد
با شروع بازي هاي جام جهاني
ورود زياد شرط بندي ها و قمار
اين آخرين تير اين تفنگ هستش
تكليف مشخص ميشه تا نيمه تير ماه خودمون
خو عزیز من تو الان توو ضرری مثه من صبر داشته باش بلاخره ضررت جبران میشه
منم مثل خودتم. ولی نس خوبی به این ارز دارم. جاستین سان پشتشه. کافی یه دونه از صفراش کم شه. اونموقع حالمون خیلی خوب میشه