صبر و استقامت در بازار

سلام
خوب بخونین
تمامیه ارزهایی که نام میبرم با دو تا از دوستای خوب و شریف ساعت ها تحلیل کردیم در چندین سایت مطالعه کردیم و وقت گذاشتیم تمام تحلیل ها رو روشون گذاشتیم
مکدی هاشون
الگوریتم هاشون
نمودار های فیبوناچی و ایچیموکو رو روشون ترسیم کردیم
ساعت ها تلاش و مطالعه خودمان رو برای شما مردم عزیز ایران به اشتراک تصمیم گرفتیم بذاریم
همتون هم میدونین که پول چندر غاز تومنی ما ایرانی ها تاثیری به حال رشد این ارزها نخواهد داشت
و همه میدانیم که ارز دیجیتال برای رشد نیاز به ۳۰۰ میلیون دلار الی ۱ میلیارد دلار دارد نه پول ما ایرانی ها که خیلی از هر ارزی بخریم نهایتا بشه ۱ میلیون دلار اونم خیلی خیلی بشه حتی در بعصی از ارزها نهایتا بشیم ۵۰۰ هزار دلار
کف اصلاحیه خود را زدند آلت کوین ها با رنج زدن بیت کوین در محدوده ۵۷ الی ۵۳
و خود را در این محدوده تثبیت کرد و در کمترین زمان ممکن این ارزهایی که نام میبرم به صعود بشیار بالایی دست خواهند یافت
BTT
WINK
CHZ
ADA
TRX
HOT
TRTL
DOT
SHIBA
AKITA
VET
XLM
MATIC

شاید چند ارز دیگه هم آماده پامپ باشن ولی خب وقت بسیار زیادی میخاد
ما در چندین ساعتی که مطالعه کردیم فقط تونستیم همین هارو بررسی کنیم

که خود من سلیقه من سرمایه گذاری در نهایتا ۵ الی ۶ ارز هست که من نصف ارزهایی که نام بردم رو خودم ندارم
دیگه اینجاش سلیقه ایی هست که پولتونو همشو تقسیم کنین یا ۵ الی ۶
من خودم
BTT
TRX
WINK
CHZ
SHIBA
TRTL
رو خریدم
انشاءلله پرسود باشین بماند یادگاری تاریخ
1400/01/31

سلام ممنونم از این راهنمایی. انشاالله همه سود کنن. امیدوار شدم. منم 5 تا از این ارز ها رو تو سبدم دارم.

خداقوت علی اقا.سلامت وتندرست باشی

داداش اصل موضوع فراموش شد xrp

درود،صرافیهای ایرانی که شیبا نیست باید چه جورخرید کنیم
ممنون ازپاسخ شما

و من الله توفیق

سلام من مبتدی هستم ب نحوی تازه شروع کردم و تا حالا خرید نداشتم با چ مبلغی شروع کنم و چ ارزی خریداری کنم لطفا راهنمایی کنید

دمتگرم منم تحلیل چک کردم ارزهایی که گفتی توی سبد خرید منم هست منتظرم بیت بریزه کف بخرمشون

Shiba رو چجوری میخرید

سپاسگذاریم از شما

سلام و درود به هر حال چ خوب و چ بد بابت همون تک تک ثانیهایی که وقت گذاشتید بسیار متشکر و سپاس گداریم،که صادقانه قصد خیر و نیکی دارید نیت شما بسیار ارزشمند است حالا چ صرر باسد چ سود

ببخشید ارزهای خودتون رو تبلیغ میکنید

معرفی یه صرافی مطمئن و معتبر ایرانی

سلام علی جون ببخش چطوری خرید کردی شیبا را .از چه سایتی .من نمی تونم .راهنمایی کن لطفا خیلی نیاز دارم

سال سلام علی جون از کدوم اپلیکشن بخرم یا چطوری شیبا را