سلام دوستان عزیز! امروز میخوام در مورد یکی از مهمترین موضوعات در دنیای کریپتو صحبت کنم: عرضه و تقاضای بیتکوین.در سال ۲۰۲۱، در اوج بازار ■■■■، حدود ۲.۷ میلیون بیتکوین در ذخایر صرافیها نگهداری میشد و قیمت بیتکوین حدود ۶۹ هزار دلار بود. سه سال بعد، این ذخایر به حدود ۲ میلیون بیتکوین کاهش پیدا کرده، اما قیمتهای معاملاتی نزدیک به رکوردهای تاریخی هستن. رویداد halving اخیر به طور موثری عرضه جدید بیتکوین از سمت ماینرها رو نصف کرده که احتمال ورود بیتکوین جدید به بازار از طریق فروش رو کاهش داده. با توجه به این دینامیکها، حفظ دیدگاه نزولی نسبت به بیتکوین سخت میشه.علاوه بر این، یه کاهش ارزش قابل مشاهده در دلار آمریکا وجود داره. انتظارات برای یه تغییر احتمالی در سیاستهای پولی فدرال رزرو در حال شکل گرفتنه که ممکنه جهت عملیات quantitative easing رو برگردونه و احتمالا یه کاهش نرخ رو در نظر بگیره، همونطور که از رفتارهای بازار استنباط میشه. به نظر میرسه اقتصاد آمریکا با نرخهای تورم بالا سازگار شده.شخصا من از نگهداری دلار آمریکا اجتناب میکنم؛ در بیشتر مواقع، دلار رو به استیبلکوینهایی مثل USDT یا USDC تبدیل میکنم تا بیتکوین بخرم.نکته کلیدی که باید روش تمرکز کنیم عرضه و تقاضاست. با شرایط فعلی بازار، برای افراد سختتر شده که حتی یک بیتکوین کامل جمعآوری کنن که باید به عنوان یکی از اهداف اصلی سرمایهگذاری در نظر گرفته بشه.با فاصله گرفتن و مشاهده روندهای بازار، زمان نشون میده که نگهداری بیتکوین چقدر از نظر استراتژیک ارزشمنده. پس HODL کنید دوستان!