انتقاد به تحلیل‌های بی‌اساس

یعنی اینجا فقط حرف چرت و پرت زده میشه . محض رضای خدا دو‌ نفر تحلیل درست بذارن . نمیترسین ازینکه یه نفر با حرف چرت و‌پرت شما یه ارز رو بفروشه یا بخره زندگیش به فنا بره؟ کمتر یاوه بگین .

هیچکس اینجا هیچی سرش نمیشه

دوج نامحدود هست و این به پخش ثروت کمک میکنه بعد اینکه بعضی ها میگن رشد شارپی داشته و بعد سقوط میکنه حرف بی منطقی هست گذشته سهام رو نگاه کن کاردانو 3سنتی بعد یک سال شده 1دلارو اندی سایر ارزها هم همینطور بودن پس نگرانی بابت خرید کردن نداشته باش به قصد هلد کردن بخر

۱۶۰برابر سود داده توی یه سال میخوای بشه چند برابر دیگه الان میره تو‌خواب تا چند وقت

دوست عزیز با کمال احترام به همه دوستان ،دوج کوین هیچ پشتوانه درست و حسابی نداره و دلیل اینکه هی نوسان داره ،پست های آقای ایلان ماسک مدیرعامل شرکت تسلا هستش،خودش میاد دوج میخره رو قیمت پایین ،بعدش توییت میکنه دوج خوبه،همه مردم هم زود میرن میخرن و اون خودش فرار میکنه تو سود بالا.دفعه قبل هم دقیقا همینطور شد .
دوستان من دشمنی با این کوین ندارم خودم رو ۱۴۰۰ خرید زدم و هنوزم نگه داشتم،اما اونایی که میخان روی این سرمایه گذاری کنن حتما توی اصلاح قیمت حدودا ۵،۶ تومن با پول مازاد خرید بزنن،باز نرن زندگیشونو بفروشن بیان اینو بخرن.
ادمین خاهش میکنم