نکاتی مهم در مورد بینش تکنیکالی

دوستان عزیز و همراهان گرامی مهم دونستم که نکاتی در مورد مبحث بینش تکنیکالی خدمتتون عرض کنم که میتونه جلوی خیلی از تحلیل های خطا رو بگیره .

همینجا اعلام میکنم جسارتی به اساتید عزیز نباشه .این مطلب رو خدمت دوستانیعرض میکنم که شاید اطلاع نداشته باشن و نا اگاهی در مورد این مساله مهم باعث متضرر شدنشون بشه .
دوستان زمانی که یک تکنیکالیست به چارت نگاه میکنه صرفا با کندل ها کار داره یعنی فارغ از مباحث فاندیمنتالی کندل هارو تحلیل میکنه و تمام رفتار فاندیمنتالی و نهنگ ها هم در همون کندل ها قابل رویت هست .وقتی شما در روندی هستید نباید این توقع رو داشته باشیبد که مسر کاملا بر اساس تحلل شما و یکسره حرکت کنه .چارت نیازمند هست که برای پر کردن نقدینگی های لازم یا خالی کردن نقدینگی های لازم بر اساس نزولی بودن یا صعودی بودن بازار ریتریس هایی یا همون بازگشت هایی رو انجام بده .که در مبحث تکنیکال اونها رو کف و سقف های ماژور یا مینور مینامند.
اینجاست که تحلیل گران مبندی به دو دسته تقصیم میشن
یک کسانی که با هر کف یا سقف مینوری نظرشون نسبت به تحلیلاشون تغییر میکنه و نوای سازشون رو تغییر میدن
دوم کسانی که با هر کف یا سقف ماژوری اینکارو انجام میدن در صورتی که هیچکدام از اینها درست نیست .
در تحلیل تکانیکال فرایند های زیادی لازم هست تا ما بتونیم بگیم یک روند تامام شده و قصد برگشت داره .اخه در بازار نزولی فعلی که با یک کندل سبز نمیتوان گفت که بازار برگشت!!!!روند ■■■■ شروع شد !!!!!!
نه دوستان به این شکل نیست .
به امید خدا در اینده ی نچندان دور سعی میکنم که مطالبی برای روشن تر شدن این مطلب خدمتتون ارایه بدم .
مخلص شما داوود .