دوج و سکته

پس چی شد . امشب مخصوصا قرار بود بترکونه تا ۱ دلار . ‌ برعکس شد که . .
کل داراییم گذاشتم رو این ارز .‌ ‌
دارم سکته میکنم :unamused_face:
لطفا یه ادمی که چهار خط میدونه بیاد توضیح بده

چقدر خوبه که بدونیم کجا سوار شیم و کجا پیاده !!

نترس داداش من كه خريدم فقط

تو قبل این که کل داراییت رو سرمایه گذاری کنی باید با یه آدمی که چهار خط میدونه مشورت کنی.

اگه تو ضرر هستی نگه دار،بازار بالا پایین داره نگران نباش،بالاخره برمیگرده،صبر داشته باش،از نوسانات بازار نترس

درسته ربزش کرد ورفت تو اصلاح ولی اگه صبر داشته باشی بزودی از ده تومنم میگذره فقط صبر میخواد بالاخره میره بالا.

شما رو حرف 4 نفر نباید کل داراییت رو میذاشتی رو یه ارز مثل دوج. دوج تنها ارزیه که هیچکس نمیدونه قیمتش چجوری میشه. امکان داره همین امشب ایلان ماسک توییت بزنه بشه 1 دلار. امکان داره تا ماه ها هم تو همین قیمت یا کمتر بمونه. ولی اگه تو ضرر هستید نگه دارید چند هفته

صبر نداری سرمایه گزاری نکن .کسی مجبورت نکرده

موافقم.کارشناسان برای کمک به دوستانی که سرمایشونو گذاشتن لطفا نظر بدن

وقتی هیجانی میاین خرید میزنید بدون هیچ اگاهی همین میشه دوست عزیز

دوست عزیز منم دو سه ماه پیش تو اوج خریدم و تا مدتها توضرر بودم. لطفا نگه دارید تا چن ماه دیگه نهایتا دوباره میترکونه. نگران نباشید. هولد طولانی مدت همیشه جواب میده

سلام
نگه دارین نفروشین همه بازار ارز الان تو کف قیمت که این یک روند عادیه کف قیمت دوج ۷۵۰۰ ت از این بیشتر پایین نمیاد و بسیار ارز خوبیه هم واسه کوتاه مدت هم واسه بلند مدت ۱دلار رو میبینه این خیالتون راحت …

:joy::neutral_face::joy::neutral_face:آروم باش کمترم میشه

چرا اینقدر نگرانی؟ صبر داشته باش

چرا کل دارایی:anguished_face::anguished_face::anguished_face:

رفیق نگران نباش هیچ ارزی تا حالا یه نفس بالا نرفته، یه نگاه فیبوناچی طور بهش بندازی، میبینی جایگاه الانش غیر منطقی نیس و بزودی بالا میره،
نگرانی برای هر تریدری هست تو هر ارزی
ولی بهتره صبور باشیم تا به مقصدمون برسیم
امیدوارم یه روزی کامنت خوشحالیتو ببینم همینجا :grinning_face::sign_of_the_horns:

صبور باش عزیز قرارهس کف سازی ۶۰۰هزار تومان شروع کنه فقط هولد کن نترس باور داشته باش ب باورات نگا نکن ماهی ی بار نگا کن و چک کن فقط صبرصبرصبرصبر… تاوانشو صدرصد پس میگیری فقط باورتو قوی کن بلخره ی شهر یا کشور قرار هس درست بشه پور سود باشین:+1::+1::money_bag::money_bag::money_bag::money_bag::money_with_wings::money_with_wings::victory_hand::victory_hand: