تحلیل تکنیکال وینک

با درود
وین روی خط 0.786 فیبو حمایت شده و در حال تلاش برای شکستن مقاومت داینامیک هست ،اندیکاتور rsi هم تایید میکنه این روند حرکتی نمودار رو ،اگر بتونه مقاومت داینامیک رو تا نهایت ۷۲ ساعت آینده بشکنه و خارج بشه و پولبکی هم به خط مقاومت که دیگه حمایت محسوب میشه بزنه ، روند صعودی خودش رو میتونه آرام آرام شروع کنه ولی با توجه به حجم کم معاملات قطعا با مقاومت های استاتیک روبروست ولی در گذر زمان حجم معاملات بالا رفته و در نهایت از ناحیه مقاومت قله خارج میشیم و این روند صعودی سرعت بیشتری به خودش میگیره .
اما سخنی با دوستانی که یه مقدار در ضرر هستن و عجول برای برگشتن قیمت : عزیزان من، این بازار یا امثال این بازار ، بازار های کاملا علمی هستند خواهشمندم با علم و اطلاعات در این زمینه وارد بشید ضمن اینکه هیچ وقت در زمان قله و صعود های شارپی ورود نزنید که در کوتاه مدت متضرر خواهید شد ،کسانی که با علم وارد بازار میشن و به قوانین مارکت احترام می‌گذارند برنده هستند روزهای پرسود و پر پول برای هموطنان عزیزم آرزومندم.
ادمین محترم لطفا تایید بفرمایید جهت بهرمندی دوستان

اقا شاهین هستن از خوبای تحلیلگران ب حرفاش خوب گوش کنید ، ولی خب چ فایده شاهین جان تا بخوان نظرتو بخونن ۹۹۹ تا پیام اومده بالای پیامت پر از (چرا تو ضررررررم ، کیف پولش چیه ؟ کی میره بالا؟؟؟؟ چیکار کنم سرمایم رفت ؟؟؟؟ من چرا اینجام وینک چیه اینجا کجاست من از داهات اومدم هیچی حالیم نیست ) و خب متاسفانه نظر شما نیست نابود میشه اون پایین و باز دوباره تو اوج میخرن توی کف میفروشن

یاشاسنی اقا شاهین:folded_hands::folded_hands::heart::heart:

قربون دهنت. گل گفتی :wink:

با تشکر از تحلیل و راهنمایی زیبا و کاملا معقول شما، اگه کسی اولش من رو ایجور راهنمایی میکرد الان در قله ورود نمیکردم و الان هم طبق پیشنهاد شما باید تا یک سال قشنگ صبر کنم تا نتیجه دهد. دوباره متشکرم

من با قیمت ۷۰ تومن هریدم به نطرتون چکار کنم ؟؟؟

سلام
از چه کیف پولی میشه اینو خرید زد؟

سلام. ممنون بابت تحلیل زیبا و کاملتون. کاشکی فهم و شعور شمارو خیلی ها داشتن برای هر چه بهتر راهنمایی کردن. صبوری در این بازار برد حساب میشه. موفق باشی و پایدار. ادمین تایید لطفا