ادمین خواهشا تایید کن من رو۴۱گرفتم وتا الان کلی ضرر کردم دوستانی که تحلیل بلدن ونظربه نگهداری دارن خواهشا با لایک امیدوارمون کنن.ادمین تایید کن توروخدا.
منم روی 34 سنت خریدم، عجله نکن یواش یواش میاد بالا نهایتن یک ماه
اصلا نگران نباش دوست من و مبنای شما بر اساس روند جهانی این ارز باشه
مطمن باش روزهای خوب برای این ارز تازه از یکی دو روز آینده شروع میشه ولی همه سرمایه ت رو روی دوج هم نگذار به بالای نیم سنت که رسید پیشنهاد میکنم نصف مانده ات رو بفروش
شما باید خیلی صبوری کنید
شاید چند ماه
بعدش میتونید با سود خوب ارز رو ترک کنید
داداش هولد کن من خودم شخصا تو ریزش به این چش نگاه میکنم که کف قیمت خورده و بازم خرید کردم اگه بفروشی ضرر کردی میکشه بالا دوباره نگران نباش
اقا منم توي اوج قيمت قبلي ٢٠٠٠ تومن توي بهمن ماه كلي خريدم، خيلي هم رفتم توي ضرر
ولي صبوري كردم و نفروختم،الان دارم نتيجه اش رو ميبينم، پولم ٥ برابر شد، ولي بازم نفروختم،منتظر ي اوج قيمت ديگه هستم، فقط بايد صبر داشته باشي
فكر كنم تا ٢-٣ ماه توي همين رنج قيمت بمونه
داداش سود توارز دیچیتال توصبرشه انظتار ک نداری یه شبه پولدار شی …فقط صبر
صبر کن .فردا انفجاره
داداش شما خریدی ولش کن یه هفته ای.
یادت که نرفته شب خوابیدیم صبح پاشدیم ۴۰۰ درصد داده بود.
نگران نباش
نگران نباش دوست عزیز
بزودی میوفتی رو سود عالی. با خیال راحت بشین تماشا کن و استرس نداشته باش. بعنوان کسی که دوج رو مدت هاست دارم و میشناسم توصیه می کنم گوش به غارغار کلاغا نده و منتظر سودت باش
برادر منم روی 39سنت خریدم اومد روی 35 دوباره خریدم خدا شاهده روی 32 اومد دوباره خریدم پایینتر بره باز میخرم.هرچی خریدی یک هفته تا ده روز بذار توی والت بعد بیا ببین. بالا رفتن دوج دقیقا بر اساس فلسفه ارزهای دیجیتاله این اتفاق برا خیلی از ارزهای دیگه هم افتاده. صبر هی دم به دیقه نیا توی گوشی قیمتشو ببین استرس بگیری برو توی همون اینستا اینترنتتو بسوزون ول کن ضرر نمیکنی
منم تو ضررم میاد بالا نگران نباش
قفلش کن رو ۴۲ و ۴۳ تا چن روز دیگه میره بالا تا به فنا نری