تردید در مورد ارزها و درخواست راهنمایی

دوستان من با اینکه میدونم ایم ارز رشد میکنه بازم با نظرات بی منطق شما دچار تردید شدم و یکم ترسیدم
لطفاً اگر منطقی توی حرفاتون هست خب درست و منطقی بگید که ادم بتونه روش حساب کنه
اینجا قراره بهم کمک کنیم نه اینکه همدیگه رو گمراه کنیم
ازتون خواهش میکنم اگر علمی ندارید چیزی نگید تا اونایی که بلدن نظر بدن شما نهایتا لایک و دیس لایک رو بزن و با نظرات حرفه ای ها علمتو بیشتر کن
لطفا اگر منطقی در این ارز هست راهنمایی کنید
ادمین این چندمین باره اینو مینویسم لطفا تایید کن

داداشم منطق بالاتر از این که صرافی های گیت و پلونیکس و… لیست شده
این ارز رو فقط هولد کنید الانم بهترین موقع خریده

دوست عزیز هیچ منطقی پشت این ارز نیست،این ارز ی شت کوینه ولی چون میم ارز دوجه با پامپ دوج احتمال پامپ این ارز هم وجود داره و چون قیمت بسیار ناچیزی داره با درصدهای خیلی بالایی پامپ میشه مثلا هزاردرصد تو یک روز یا کمتر.برای انتقالش ب تراست ولت کارمزد بالایی باید پرداخت کنی چون رو بستر اتریومه.در کل ریسک باید کنی پولیو ببر روش سرمایه کن ک اصلا فک کنی نداشتی،بشدت باید زیر نظر بگیریش چون هر حرکتی روی دوج رو شیباهم تاثیر میزاره.این تمام چیزی بود ک من میدونستم بقیه دوستان اگر اطلاعاتی دارن ب اشتراک بزارن با هم استفاده کنیم اگرم من جایی اشتباه گفتم اعلام کنن تا اطلاعاتمون کامل شه.
پرسود باشید

برادر
مارکت کپ صفر هست
شاید سود بده ولی باید حواست باشه
مدیریت سرمایه بزار

سلام
اینجا پول خودت تحلیل خودت وسود و زیان خودت هست عزیز همه بعد از بالا رفتن قیمت پیام میگذارند چون همه براساس حدس و گمان هست اما انها که تحلیل میکنند وقت امدن و پیام گذاشتن ندارند و به شدت مشغول هستند چه انتظاری داری اما بعضیها خیلی بی رحمند و مردم را به گمراهی میکشونند و متاسفانه قابل اصلاح هم نیستند

اقا اینجا هیشکی علمی حرف نمیزنه
شما به دلت رجوع کن