ارز هاتونو الکی نفروشید با ضرر
اینجا دقیقاً جاییه که آدمای عجول از بازار حذف میشن و بعداً پشیمون میشن ، سود بازارو کسایی میگیرن که صبور بودن
بعضیا انتظار دارن تا یه ارزی رو میخرن سریع ۵۰۰ درصد سود بگیرن
بعد یه کندل قرمز میبینن میترسن میفروشن الکی ضرر میدن
الان اصلا موقع فروختن نیست
فقط هولد و صبوری
سراغ شت کوین ها هم توصیه میکنم نرین زیاد
الان همه دنبال پامپ شت کوینان ، درسته که میتونن سود خوبی بدن ولی اگرم میخواین شت کوین بخرین به هیچ عنوان درصد زیادی از سرمایتون رو نزارین روش
اینا هر لحظه ممکنه صفر بشن
و حتی اگرم یکی میخواد این ریسکو بکنه باید یه مبلغی بزاره که انتظار صفر شدنشو داشته باشه و بتونه جبران کنه
ارز هایی مثل فلوکی ، شیبا ، دوج
اینها کامیونیتی بزرگی دارن و سرمایه خیلی زیادی قراره واردشون بشه
ولی حتی رو اینا هم نباید شما پولی که نداری رو سرمایهگذاری کنی مثل وام و قرض
چه برسه به شت کوینی که نه پروژه خاصی پشتشه نه معلومه اسکمه یا نه و هر لحظه ممکنه بی ارزش شه
یه مثالشو میزارم اینجا ارز بیبی بومه که اولش با یه اشباع خرید بالا شروع کرد به صعود ، حالا یکی تا قابل خرید شده سریع با یه مبلغ کم که پیش خودش گفته صفر شه هم مهم نیست انگار دوبار ناهار رفتم بیرون میزاره توشو یه سود منطقی که کرد دیگه طمع نمیکنه میاد بیرون سودشم میگیره
ولی یکی هم میاد خونه و ماشین و مغازه و زن و بچه و کلیه و همرو میفروشه میزاره تو همچین چیزی ، تازه تو سودم میره ولی طمع میکنه میگه حالا بزار بیشتر بزار بیشتر
اینجوری میشه
این تایم فریم یک دقیقه هستش ، ینی شما هیچ فرصتی برای نجات سرمایت نداری، مگر اینکه اونقدر کم گذاشته باشی که اصن برات مهم نباشه
پس یا وارد شت کوین نشین یا حواستون به ریسک بسیار بسیار
بالاش باشه
*هرموقع دیدین دارین دعا میخونین که بازار به سمت مد نظر شما
حرکت کنه بدونین که مسیرو اشتباه رفتین*
همیشه باید هم جهت بازار حرکت کنید و یجوری مدیریت سرمایه و ریسک رو رعایت کنید که هیچوقت نیاز به صلوات و دعا نباشه
جمع بندی : یه سبد از ارزهایی که ارزش خرید دارند مثل فلوکی ، فانتوم ، شیبا ، دوج ، متیک(الان برای خرید اسپات و هولد جای خوبیه)، (من ریپل هم همچنان دارم پله ای خرید میکنم با اینکه خیلیا نا امید شدن ازش ، تو یه کانال صعودی تو تایم فریم روزانه قرار داره که الان رسیده به کفش و میتونه از اینجا بره بالا ولی من به شخصه این ارز رو روی حدود ۰.۳۹ هم بیاد بازم میخرم البته سیگنال خرید این ارز رو نمیدم فقط میگم که خودم همراهش هستم و انتظار رشد خوبی دارم) و فقط صبور باشید ، پاداش صبرتون رو خواهید گرفت
و حواستون به شت کوین ها هم باشه!!!؛ خیلیا متوجه ریسک خیلی بالایی که دارن نیستن و سرمایشون رو الکی از دست میدن
موفق باشید💸