مشکل خرید دوج در صرافی

ابنم وینکی که همه میگن پامپ داره فلان داره آینده داره
چی داره این ارز؟؟؟
اصن پایه اساس خوبی داره که همه اینقدر مطمئنین؟؟؟
ارزی که تنها جایی که استفاده میشه سایت های شرطبندیه چ امیدی بهش هست که بره بالا
ی سریا هی میگن المپیک میاد جام جهانی میاد میره بالا ولی عمرا این بالا نخواهد رفت
هزاران سایت شرطبندی و پیش بینی هست که این در برابرشون هیچه اونوقت ی سری انتظار دارن کل مردم دنیا سر مسابقات بیان فقط اینو استفاده کنن
کل پولم بر فنا رفت تا بیت میره بالا منفیه بیت میاد پایین ده برابر منفی میشه کی این ارز صعود کنه خدا میدونه

یهتون قول نداده بودن که بخری سود میکنی . وقتی این اطلاعات رو داری پس واسه چی خریدی و اگر بدون تحقیق خریدی پس حقته . در ضمن اینجا هولدر باشی سود میکنی . یه شبه نمیتونی پولدار شی اقا . از فکره بنز بیا بیرون البته میشه خرید ولی با صبر و حوصله

کدوم ارز الان اوضاش خوبه؟؟بازار کلا اینجوریه
لطفا تایید بفرما

واشون کن بزار تو غم خودشون باشن
بعضیاشون اینقدر نامرد هستند میرن بقیه مردم رو تشویق میکنن تا توی بدبختشیون شریک بشن

شما که اینا رو میدونستی پس چرا این ارز رو خریدی البته اگر راست بگی که خریدی جالبه اول خریدی بعد رفتی تحقیق حالا هم میدونی این ارز خوبی نیست و واسه شرطبندیه
واقعا اسم این مریصی چیه که شما و چند نفر دیگه دچارش هستین یا نه چه سودی داره براتون دروغ گفتن و تو دل بعصی افراد ساده رو خالی کردن یا ناامید کردن مردم
فقط میشه گفت متاسفم

سلام
دوست عزیز من این ارز از روی ۳ تومن خرید زدم حدود ۴۰ میلیون واحد وین الان که ۲۸ تومن هستش چقدر باید یه ارز سود بده پس صبر کن اگر خرید کردی قرار نیست هزار تومن اورده باشی صبح بگن قربون چشمات این صد هزار تومن خدمت شما پس صبر کن دل بقیه دوستان که خرید کردن خالی نکن

عزیز من، معیار خرید شما کامنت ها نباشه. هر کس برای خودش استراتژی ای داره.
شما با استراتژی خودت خربد کن وگرنه خرید با کامنت ها، جواب نمیده.
وینک تابع ترون است، ترون بره اینم میره. ترون هم طبیعتا یک دلار را میزنه اما لاکپشتی خرکت میکنه مثل سهمهای پالایشی ایران است. پالایشی ها معروف به لاکپشتها بودند که پارسال یه لحظه خیزش برداشتند. بالاخره جوانب را بسنجید بعدا خرید کنید. امیدوارم که پرسود باشید

خورزو خان کلا بازار قرمزه فقط وینک که نیس

دوست عزیز نگران نباش، منم مثل شما هستم ولی با توجه به بیس قوی و پشتیبانی خوبی که داره قطعا در دراز مدت شماهم سود میکنید
این ارز بدرد سرمایه گذاری کوتاه مدت نمیخوره