سلام به همگی پراید خودم فروختم مقداری هم پول دستمز کار داشتم انهم گذاشتم روش مقداری پس انداز هم داشتم انهم گزاشتم روش و دیگه پول بیشتری ندارم که بخرم شاید چندین مدت فکر و برسی کردم وبالخراه تصمیم گرفتم سرمایه گزاری کنم روی دوج کوین زیرا مطمعن هستم به سود کردن زیاد د ر بورس که ضرر کردم اینجا باید سود کنم واگر نکنم واقعا بیچاره میشم
دوج حامی بسیار نیرومندی به نام ایلان ماسک داره که اجازه افول به دوج رو نمیده .این تصمیم خودم هست و بهیچ عنوان نباید مبنای تصمیم گیری شما باشد.پر سود باشید همگی.
بدبخت شدی حقته…
هیچ وقت کل سرمایتو روی یه ارز نزار تقسیپ ریسک کن
هیچ ادمی نمیاد کل سرمایه شا وارد یه ارز کنه:woman_facepalming:
اصلا نترس یا فردا یا تا چهار ماه دیگه پول ۵ برابر میشه تنها صبور باش من هم صبر میکردم و ارز دیگه ای نمیخریدم الان پولم ده برابر بیشتر شده بود تنها صبر
هیچوقت تمام پولت رو یچیز نریز
پخش کن
یه مقدار بیت کوین و اتریوم بخر
تو که همه زندگیت فروختی !!! نباید روی یک آلت کوین سرمایه گذاری کنی !!! سرمایه ات تقسیم کن رو چند تاش !!!
ادمین ازتون خواهش میکنم تایید کنید خواهش میکنم لطفا ایشون متضرر خواهند شد لطفا تایید کنید
سلام دوست عزیز شما اشتباه بزرگی کردید دوج کوین سود دارد اما نباید در سبد ارزدیجیتال خود فقط یک ارز را نگهداری کنید خطر از بین رفتن سرمایه تان وجود دارد هولد می تواند سود آور باشد اما ترید همانطور که سود زیادی دارد ضرر زیادی هم ممکن است داشته باشد و اینکه اگر تومان لازم داشته باشید و چنج کنید ممکن است از دوج کوین هنوز سودی دریافت نکرده باشید و این خیلی بد است
سرمایه تان را بین ارز های بی تی تی و دوج کوین و فری کوین و بی ان بی و ترون و لایت و دراکوین تقسیم کنید تا در این فصل که الت سیزن یا همان فصل الت کوین ها هست ۳ تا ۱۰ هزار درصد سود کنید در اینصورت اگر به تومان نیاز داشته باشید ارزی که به شما سود داده است را تبدیل کرده و از ارز هایی که هنوز سود نداده اند استفاده نمی کنید پیشنهاد می کنم اگر چند ارز سود دادند از هر کدام مقدار کمی برداشت کنید تا یک نوع ارز را تمام نکنید
اگر به همین روال ادامه دهید همانند بورس ضرر خواهید کرد
ادمین ترو خدا قبول کنید
اولا که برادر من اشتباه کردی فقط دوج خریدی حداقل روی چند تا ارز مختلف سرمایه گذاری کن که اگه یکیش سود نداد اون یکی ها جبران کنن دوم بازار بورس ایران رو ندیدی که چه طوری مردم بدبخت شدن چون تمام سرمایه زندگیشون رو ریختن تو بورس حداقل یه مقدار باید برای خودت کنار میزاشتی که اگه ضرر کردی راه امیدی داشته باشی همیشه یک راه برای خودت باقی بزار این نظر شخصی بود چون دوست دارم تمام ایرانی ها همیشه سود کنن ایشالا که پر سود باشی
به عنوان یک هموطن توصیه میکنم هرگز با پولی که بهش نیاز داری و نبودنش زندگیتو به چالش میکشه به این بازار و هر بازار پر ریسکی نظزر بورس و … وارد نشو ، اگه سود هم کردی به خاطر استرسی که میکشی چند وقت دیگه همشو هزینه درمانت میکنی و هیچ وقت هم مثل اولش نمیشی