هنوز بولران اصلی و قوی بیت کوین شروع نشده! (تحلیل روند بیت کوین + زمان آلتسیزن+ معرفی آلتکوین های خوب) اگر دوست داری به سود برسید کامل مطالعه بکنید!

سلام دوستان گرامی. در این تحلیل به روند بیت کوین در سایکل صعودی بعدی خودش می‌پردازم.

در تحلیل‌های گذشته‌ی به این نکته اشاره کردم که مرز شروع بولران، عبور بیت کوین از ناحیه‌ی 48,500 است. اهمیت این ناحیه در چارت مشخص است.
بعد از عبور از این ناحیه ما وارد یک بولران تقریبا خوبی شدیم و قیمت توانست به سقف قبلی خودش برسد و حتی سقف تاریخی جدیدی را در قیمت 70,000 به ثبت برساند
سوال مهم: خیلی از دوستان می‌پرسند چرا بیت‌کوین بعد از رسیدن به سقف های جدید خود ریزش‌های سنگینی دارد؟ آیا روند صعودی تمام شده است؟
پاسخ: دلیل آن حساسیت به سقف تاریخی و فشار فروش ناشی از رسیدن به سقف جدید است. درواقع افراد به محض رسیدن به سقف جدید ترجیح می‌دهند سریعا با سود خارج شوند و همین امر باعث ایجاد ایجاد فشار می‌شود. پیشنهاد می‌کنم شما جزو این دسته افراد نباشید!
همچنان معتقدم بازار در روند صعودی قرار دارد و با عبور از ناحیه‌ی 70,000 ما می‌توانیم در مرحله‌ی اول به 72,000 الی 75,000 و در نهایت به تارگت اصلی 80,000 برسیم
سوال مهم: چرا آلتکوین ها اون رشد اصلی خودشان رو نکردن و کی آلتسیزن شروع می‌شود؟
پاسخ: با تثبیت بیت کوین در این نواحی انتظار کاهش دامیننس بیت کوین را دارم که در نتیجه سرمایه های فراوانی به مارکت کپ آلتکوین‌ها وارد خواهد شد. دوستان آلتکوین های خوبتان رو به سرعت نفروشید و نگذارید دوران رکود قبلی بازار بر احساسات شما تاثیر بگذارد. انتظار دارم در طی هفته‌های آینده شاهد یک آلتسیزن جذاب باشیم.
در بازار صعودی همه‌ی آلتکوین ها صعودی خواهند بود. اما آلتکوین های پیشنهادی من: 1.ریپل 2. فانتوم 3.شیبا 4. دوج 5.پنکیک سواپ
با عمو ساتوشی از ماتریکس کریپتو خارج شو

* این تحلیل صرفا نظر شخصی است.هیچ قطعیتی در بازار نیست و مبنای معاملات خود قرار ندهید*