بخدا بترسین از خدا آخه ثروتمندترین مرد دنیا با هزاران شرکت کارگر مگر محتاج 100دلاریا 200دلار من وشما داره والله قسم میخورم این بنده خدا فقط وفقط دلخوشیش اینه دست ملیونها آدم فقیر مثل من وتو را بگیره داره به زبون بی زبونی میگه میفرستم دوج را ماه بس چه کنیم که افرادی مثل ما در کل دنیا نه ایران چون درک این را نداریم که بفهمیم بابا دو یا 3 هزارتا بخر برو دنبال کارت سال بعد بیا مثلا 100برابر پولت را ببر کمی به خانوادت وزندگی سر وسامان بده به خاطر خدا نکنین فروشبرین سالبعد بیایین بزار زندگیتون از این رو به اون رو بشه امیدوارم همه عالم حداقل دستشون به جیبشون بره شرمنده خانواده نشن بس خدا را چه دیدین بلکه ایلان ماسک میداد سبب میلیونها خانواده بشه به امید موفقیت برای هموطنانم تو این شرایط بد اقتصادی موفق وسلامت باشین
با احترام مشخصه که هنوز سرمایه دار ها رو نشناختی
سیستم سرمایه داری با پله کردن قشر ضعیف جامعه رشد میکنه و بالا میره
ایلان ماسک اگه اونجوری بود که شما میگی الان ایلان ماسک نبود
واقعیت اینه که بازار دست نهنگهایی مثله اونه ما این وسط فقط باید متکی به هوش و شانس خودمون باشیم که زیر سایه اونها بالا بریم وگرنه اگه همه چی رو خوشبینانه و ساده لوحانه تصور کنیم زیر چرخ گلوبال لیبرالیسم له خواهیم شد
داداش تا الان کدوم شکم سیر به فکر گرسنه بوده که ایلان دومیش باشه اونم فکر افزایش سرمایه خودشه ادمین جان من تایید کن این صدمین پیامه که تایید نمیشه