اگه ادمین محترم کامنت بنده رو اوکی کنه! میخوام از دوستان بپرسم با ۵۰ میلیون میشه شروع کرد؟ چند ماهه سودهی میشه؟ میترسم مثل بورس همین چندرغاز پولمم آب بشه تو این ریزش ها!!! برادرانه و دوستانه راهنمایی کنید عزیزان:folded_hands:
داداش من با ۵۰۰ هزار شروع کردم
با دوتومن هم میشه شروع کرد.اول اموزش ببینید بعد شروع کنید و حتما با مقدار خیلی خیلییی کم شروع کنید.صبر عامل اصلی موفقیت هست بدون طمع باشید
دوست عزیز آموزش ببین، هیچکس به اندازه خودت به خودت کمک نمیکنه، هیچکس هم نمی دونه چند ماهه سود ده میشه چون عوامل زیادی موثر هستند، در ضمن بعد آموزش هم با همه پولت شروع نکن، چه همه پولت یک میلیون یا یک میلیارد باشه…
دوستانه میگم اول اموزش ببین بعد وارد بازار شو .اینجوری بقیه پولتو اینجا از دست میدی
کسی نمیتونه دقیقا بگه دوست عزیز برو مطالعه کن بعد بیا لابد تو بورس هم مثل اینجا بدون دانش وارد شدی
تا دير نشده بدووووو
دوست عزیز اگه سرمایه گذاری بلند مدت فکر میکنید کاردانو ارز خوبی هست، من خودم ۲۰ تومن گذاشتم، اما اشتباه منو تکرار نکنید، اصولا باید پلهکانی خرید بزنید یعنی با ۳۰ درصد سرمایه خرید بزنید تا در کوتاه مدت که ربزش میده توان خرید دوباره داشته باشید.
یک الی سه سال صبر کنید نتایج خوبی میگیرید
مرداد ماه امسال هم احتمالا یک جهش خوبی خواهد داشت، البته اگه همه چیز خوب پیش بره.
موفق و سربلند باشید.