سید جون ماه ها اینجا خودشو نابود کرد با تبلیغاش و خودشو دلسوز معرفی کرد..جالبه که تو اوج فروخت و کلا رفت و حتی نکرد که یه پیام بنویسه بگه اقا موقع فروشه
سلام دادش نگران نباش اون ضرر کننده است من خودم سبدم ارزهای معتبر است تا اونجا که تجربه دارم ارزی که این مقدار معامله داره نمیتونه ارز بدی باشه ولی اینم بگم اگه اسکم نباشه مطمعنم که خوب جواب میده من خودم نزدیک ۴۰۰ میلیون ازش دارم و نگران نیستم به حرف هیچکس و تبلیغ هیچ کس نگاه نکردم با تصمیم خودم خریدم الان هم نه سیگنال خرید هست نه فروش فقط خودتون تصمیم بگیرید میخواهید داخل این بازار باشید یا خیر هستید فقط تحقیق و بعد خرید نیستید هم کلا این برنامه رو پاک کنید دیگه نیاید اینجا برید دنبال کاسبی دیگه اما مطمعنا هر سختی یک راحتی و آسایشی دنبالش هست فقط زمان زمان همه حرفا رو ثابت میکنه تمام ادمین جان تایید کن
لطفا به نظرات کسی برای فروش و خرید توجه نکنید. خیلی از ما هم از ابتدای ورود ذخیره کردیم برای مدت طولانی. بنده با قیمت اولیه حدود 55میلیارد گرفت و تا زمانی که ارزش ریالی پیدا کنه نگه میدارم. در تویتر هم اعلام کرده درآینده نزدیک کارگروه شیبا قصد راه اندازی صرافی خودشون رو دارن. در ضمن به چند صرافی خارجی یکی از صرافی های داخلی قصد ارائه ی شیبا رو داره، پس باید چشم انتظار بود و صبر کرد. اگر دنبال نوسان گیری دارید این توکن ها با قیمت پایین مناسب نوسان گیری نیستن. بازهم تاکید میکنم برای خرید وفروش به کسی متکی نباشید هرکسی به فکر خودشه
نگران نباشید دوباره توو اوج قیمت (که موقع فروش هست )، با یه اسم دیگه میاد و ادای یه تحلیل گر حرفه ای و ادم دلسوز رو درمیاره و بخرید بخرید راه میندازه ،،بعدش هم دوباره غیب میشه
بخدا آدم از این حرفا خنده ش میگیره آخه مگه اینجا بورس ایرانه که با خرید ما رشد کنه اوستا حجم معاملاتش تا600میلیون دلار رفت زندگی همه ی مارو رو بکوب رو هم1میلیون دلار نمیشه:joy:وبکنید این حرفا رو
اشتباه نکن
سید درسته که قسمتی رو فروخت اما توی ریزش دوباره خرید کرد .
ایشون هفته ای جند بار در تلگرام شیبا جلسه دارن .