ادمین جان جان خودت تایید کن …موجودی تراس والتم خود بخود شده صفر دارم دیوونه میشم راهنماییم کنیید …
عزیزم اپدیت کردی خاموش شده ارزهایی که داری ، اون ۱۲ کلمه رو به کسی هم نده حواستون به ایمیل های فیک باشه
گوشی دست کسی نبوده؟
هک شدی عمو یا کد 12 کلمه ایت دست یکی دیگست
همه ارز هات نمونده مثلا ارز هات نیس
احتمالا دستت رفته روش خروج زدی یکی دیگه درست کردی حذف کن از اول نصب کن با اون ۱۲ کلمه رمز خودت
۱۲رمز بازیابیت کجاس
برو توی قسمتی که ارزا رو اضافه میکنی اون بالا سمت راست تنظیمات دوباره کلید ارزا رو on کن…احتمالا اینه اشکالش
نگران نباش احتمالا دستت خورده و دارایی را به صورت ستاره نشان می دهد دوباره ستاره ها رو لمس کن تا موجودی نمایش داده شود اگر جواب نداد در قسمت برداشت تاریخچه را بررسی کن تا مشخص می شود
واسه منمیهوخالی شد و یگه هیچوقت برنگشت کسی هم پاسخگونبود…
آقا صفر نشده رو اون عدد بالا بزن درست میشه
اگه نشد تراستتو پاک کن دوباره با اون کلمات بازیابیش کن
۱۰۰ بار اینو پرسیدن
اگه ۱۲ کلمه رو داری برنامه رو پاک کن و دوباره نصب کن درست میشه
سلام بزن رو ستاره های بالا صفحش برمیگرده
احتمالا هک شدی…
آپدیتش کن داداش، اگه نشد پاکش کن و دوباره وارد شو، فقط حواست باشه کلمات بازیابی کیف پولت رو اکخ داری پاک کن اگه نه که هیچی، درضمن امیدوارم اگه ایمیل ناشناس قبلا ذریافت کردی از تراست والت جواب نداده باشی🌹
عبارات امنیتی وبه کسی دادی؟
اون نقطه چین بالا رو بزن ، رفرش بشه درست میشه
توی تراست ولت سمت راست گوشه بالارو بزن . احتمالا تیک ارزهایی که داری،غیر فعال کردی. تیک هاشو فعال کن درست میشه.
اگر هم کلمات بازیابی رو داری پاک کن دوباره نصب کن
دوست عزیز همچین چیزی امکان پذیر نیست. چرا اینجور شده ارز رو انتقال دادی ب کیف پول صرافی توضیح بده راهنماییت کنم
چهار ساعت پیش از بیت 24 تعداد 30000 وینک خریداری کردم آدرس کیف پول هم دقیق بهش دادم پول ازم کم شد ولی اضاف که نشد هیچ موجودی قبلیم هم صفر شد به پشتیبانی بیت 24 هم پیام دادم اونا هم گفتن ما ارسال کردیم …آدرس کیف پولو هم چک کردم درست بود …