سلام دوستان این پیام بامتن انگلیسی از تراست والت نامی به من ایمیل شده بنظرتون چه موردی میتونه داشته باشه؟
سلام عزیز ، حدس می زنیم شما کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای جز به روزرسانی یا بستن حساب شما نداریم زیرا سرور مرکزی ما با مشکلی روبرو خواهد شد. برای به روزرسانی و تعریف کد جدید در سیستم ما ، لطفاً عبارت بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود. با تشکر
این کار رو نکنی کل موجودیت دزدیده میشه
غیر خودت هیچکس تاکید می کنم هیچکس نباید دسترسی به کلید 12 کلمه ای بازیابی کیف پولت داشته باشه
اگه می خوایی داراییت صفر بشه
براش بفرست
ادمین جان تایید کن دوستمونو هک نکنند
برای منم یه بار اینطوری شده بود سریع انتقال دادم به کیف پول دوستم با به جیمیل دیگه ثبت نام کردم فیلتر شکن آی دی ثابت بگیرید و کیو سوئیچ رو هم فعال کنید
اين پيام براي يكي از اعضاي كانال من اومده بود و بعد چن روز كيف پولش ب ارز دوازده هزار دلار خالي كرده بودن..توصيه من اينه ك داراي خارج كن و انتقال بده ب يجاي ديگه..مدير تاييد كن شايد كمكي باشه براي مردم ايرانمون