پیام ایمیل مشکوک از Trust Wallet

سلام دوستان این پیام بامتن انگلیسی از تراست والت نامی به من ایمیل شده بنظرتون چه موردی میتونه داشته باشه؟

سلام عزیز ، حدس می زنیم شما کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای جز به روزرسانی یا بستن حساب شما نداریم زیرا سرور مرکزی ما با مشکلی روبرو خواهد شد. برای به روزرسانی و تعریف کد جدید در سیستم ما ، لطفاً عبارت بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود. با تشکر

این کار رو نکنی کل موجودیت دزدیده میشه
غیر خودت هیچکس تاکید می کنم هیچکس نباید دسترسی به کلید 12 کلمه ای بازیابی کیف پولت داشته باشه
اگه می خوایی داراییت صفر بشه
براش بفرست
ادمین جان تایید کن دوستمونو هک نکنند

کلاهبرداریه اعتنا نکن. کیف پول هیچوقت همچین پیامی نمیده. برای منم اومد.. یک ماه پیش

به هیچ وجه کد بازیابی رو نفرستید،در معرض هک شدن قرار دارید

کلاهبرداریه منتظرن رمزتو بفرستی پولتو بالا بکشن… هیچ کیف پولی ازت رمز ورودت رو نمیپرسه که براشون بفرستی

برای منم یه بار اینطوری شده بود سریع انتقال دادم به کیف پول دوستم با به جیمیل دیگه ثبت نام کردم فیلتر شکن آی دی ثابت بگیرید و کیو سوئیچ رو هم فعال کنید

کلاهبرداریه به هیچ وجه هیچ اقدامی نکن اصلا باز نکن اینجور ایمیل هارو

به ایمیلشون نگاه کنی میبینی که جعلیه چون هیچ وقت تراست با یک ایمیل با جیمیل یا یاهو پیام نمیفرسته.کلمات بازیابی رو بفرستی ولتت رو خالی میکنن.

اگه مبخای پولت بره رمزتو برن

پيام رو ناديده بگير،،احتمالا هكرها هستن

جوابشون نده هک میشه کیف پولت
کلاهبرداریه

به احتمال زیاد میخوان کیف پولتو هک کنن، مراقب باش

همچین چیزی محاله و کلاهبرداریه

اين پيام براي يكي از اعضاي كانال من اومده بود و بعد چن روز كيف پولش ب ارز دوازده هزار دلار خالي كرده بودن..توصيه من اينه ك داراي خارج كن و انتقال بده ب يجاي ديگه..مدير تاييد كن شايد كمكي باشه براي مردم ايرانمون

به هیچ وجه کد رو نفرست خالی میکنه حسابتو دستت به هیچ جا هم نمیرسه ادمین زود تایید کن لطفا

من تراست ولت رو نصب کردنی اصلا ایمیل نداده بودم که حالام بخوان برام ایمیل بزنن

هیچ کیف پولی عبارت بازیابی رو از شما نمیخاد

سلام دوست عزیز.

به نظرت بنده خدا از این واضح تر میتونسته بهت بگه که‌ کلاهبرداره؟

شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.

یا حق

برامنم اومد بعضیا گفتن میخان هکت کنن