هشدار در مورد ارزهای اسکم

به خدا نگران هموطنانمم
تورو قران نريد دنبال اين ارزاي اسكم
به اين جور ارزها ميگن جرسيس
اخه با كدوم وجودي ؟؟؟؟؟؟
رتبه ٢٤٣٠🤐
سكه در گردش نامعلوم🤐
پروژه ها نامعلوم :zipper_mouth_face:
ديگه چه جوري بايد بهتون بگه من ميخوام جيبتو بزنم؟
ان شالله كه پرسود باشيد
ولي به نظر من جاي اين ارز ببريد روي winkسرمايه گزاري كنيد خيلي بهتره حداقل اون دوتا پروژه معرفي كرده وايت پيپرش معلومه چيه حداقل رتبش ١٤٠
:rose::rose:

منم وينكو از ٦ تومن دارم ي سريها هم حرف الان تورو در مورد اونم ميزدن و يوهو رشد كرد و شد قابل اطمینان و کسایی که روی این ارز سرمایه گذاشتن مطمئنن مبلغ زیادی نذاشتن که بهشون آسیبی برسه و بدون من همین الان تو ۲۰ برابر سودم تازه با این همه ریزش

حالا من با خرید فروش کسی کاری ندارم ولی این مارکت لاکردار هیچی توش سر ته نداره ، همین هولو که الان رتبه پنجاه هستش پارسال این موقع رتبه الان شیبا بود ، بله امکان به فنا رفتن همون ملکه ارزها هم دور ار تصور نیست یا اینکه یهو دیدی همین شیب شد چهار پنج تک تومانی ، مگه فری کوین مثل همین نبود توی چند ماه شد یک تک تومانی حالا فکرش کن اونی که پانصد دلار دوسه میلیارد گرفته بود پولش شد ه دوسه میلیارد تومان

مرحله اول از لیست شدن تو بایننس رو رد کرد دو هفته پیش الان وارد مرحله دوم شدن.امیدوارم بتونه لیست بشه

لیاقت همینه که اطلاعات رو ار سایت ارز دیجیتال جمع میکنی
برو منابع اصلی رو نگاه کن
اصن مغز داری مطالعه کنی؟

یه عده فقط باید بگی سرت تو…خودت باشه تو جیب مارو نزن کسی نمیزنه

اگه این ارز خوب نیست پس شما اینجا چی میخای؟:thinking::thinking::thinking:

شما حرص نخور ما فکر همه جاشو کردیم ک ریسک کردیم

دوست گلم وینک هم به اندازه داریم ولی این ارز رو با همون جرسیس ها یکی نکن ارزی که همه پشتش باشن یه روزی دوج میشه که ۲ سال پیش خود من دونه ای ۱۹ تا تک تومن گرفتم

چرا مردم ما فکر میکنن اگه زر نزنن بقیه فکر میکنن لالن
بابا به تو چه
تو اگه این کاره ای یه فکری به حال خودت بکن که گ… خوری نکنی اینقدر