سلام دوستان بنظرتون وینک تا اخر سال به ۱۰۰۰تومن خواهد رسید؟جون هرکسی دوس داری تایید کن
خیر اما احتمالا تا هفتاد یا صد تومن میره دوباره
۲۰تومن دادی وینک خرید انتظار داری ۱۰۰۰تومن بفرشی چه خوش اشتها خوبه والله
چه زمان میرسه به ۷۰ ؟؟؟؟
تو این بازار هیچ چیزی بعید نیس درواقع بازار جوری شده که تحلیل هم نمیشه کرد کی میگفت تو یه روز دوج اونقدر بکشه بالا ولی تجربه ای که دارم فکر میکنم یه پامپ خوبی داشته باشه چون مقاومت خوبی کرده حجم خرید و فروشش از حجم کل بازارش خیلی بیشتره و فکر میکنم مثل فنر جمع شده ان شاءالله که پامپ خوبی میکنه و اونایی هم که دارن سود خوبی کسب میکنن به امید پر سود شدن همه دوستان عزیزم
آخه شما که بلد نیستی یا نمیدونی چرا جواب میدی مرد حسابی تا بیست روز پیش 79 رو دید بعد حالا تا احر سال میگی احتمالا 70 بابا مگه اجبار میکنن چیزی که نمیدونین رو جواب بدین ضمنا این بازار به هیج عنوان قابل پیشبینی نیست حتی بزرگترین اساتید و تحلیل گرای این بازار بعضی مواقع خودشون شک میشن این بازار شب بخوابی صبح بلند بشی هزار اتفاقه پیشبینی نشده رخ داده همینطور که نمیشه گفت تا اخر سال یک دلار رو نمیبینه همینطور هم احتمال داره دو دلار رو هم ببینه نه تنها این ارز بلکه هر کدام از این ارز ها احتمال اینکه یه شب تا صبح همه رو بهت زده کنه هست پس چیزی که نمیدونین جواب ندین بابا جواب ندین اونم اینکه بیست روز پیش 79 رو دیده این ارز ولی میگی 70
موفق باشین ادمین گرامی دو روزه هر چی کامنت میدم تایید نمیکنی چرا؟ چون از برنامه انتقاد کردم به دل گرفتی
کل سرمایه ای که باهاش وینک خریدن ۱۰۰ هزار تومنه میخواد بشه هزار تومن که صد تومنش بشه پنج ملیون😂 یکی گفته بود کل سرمایم ۶ دلار بود که الان شده ۳ دلار به خاک سیاه نشستم
حالا اینکه قاعدتاً نباید همچین اتفاقی بیفته کاری نداریم ولی مگه اون که بیت کوین مجانی گرفت فکرشو میکرد یه روزی بشه ۱/۵ میلیارد تومن؟!!!
اگر دلار بشه 100تومن شاید بشه
ادم باید خوش اشتها باشه ب کم راضی نباش
نظر شخصی من ۲۵۰ تومن با نرخ دلار فعلی میشه…